עבור לתוכן

שאלה לגבי Audiotrak Prodigy 7.1

Featured Replies

פורסם

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1?

00035089.jpg

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז.

במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס?

אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה.

במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל הת'רד גלש לעמוד השלישי עם רק 10 צפיות, ובלי תגובות.

מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?

פורסם

אני לא חושב שהוא תומך בזה. לא יצא לי להיתקל בכרטיסים במתו שמאפשרים חיבוא היציאות הקדמיות של המארז. למה זה כל כך חשוב לך? אפשר תמיד להכין איזה משהו לבד שיתחבר ליציאות מאחורה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, אז כל לוח-אם נורמלי עם כרטיס מסך מובנה מאפשר חיבור לכניסות של אוזניות ומיקרופון בחלק הקדמי של המארז, אז למה כרטיסי קול PCI חזקים ויקרים לא מאפשרים את זה?

זה מאוד נוח שיש בחלק הקדמי של המארז כניסות של אוזניות ומיקרופון, וזה ממש מעצבן שיש לך מארז יפה עם כניסות של אוזניות ומיקרופון על הפאנל הקדמי שלו, ואי-אפשר להשתמש בהם.

אפשר אולי להכין כבלים שיתחברו לכניסות בחלק האחורי של הכרטיס קול, יכנסו לתוך המארז דרך איזשהו חור בפאנל PCI פנוי, ויתחברו לכניסות בחלק הקדמי של המארז, אבל זה פתרון מאוד לא אלגנטי.

מלבד זאת, יתכן והפתרון הזה יתאים למיקרופון (עדיין מאוד לא אלגנטי), אבל זה לא ממש מתאים לאוזניות, מאחר וליציאת הרמקולים/אוזניות בחלק האחורי של הכרטיס קול מחוברים רמקולים, והכוונה היא שחיבור של אוזניות לכניסת האוזניות בחלק הקדמי של המארז ישתק את הרמקולים באופן אוטומאטי.

בכל אופן, איך קוראים לחיבורים האלה? ::)

קיימת אולי אפשרות לחבר את הכניסות של האוזניות בחלק הקדמי של המארז לכרטיס קול המובנה של הלוח-אם, ואת הרמקולים לכרטיס קול, ולברור ביניהם באמצעות תוכנה או משהו כזה?

פורסם

יש אפשרות לעבוד עם שני כרטיסי קול, אבל זה לא נוח במיוחד לצרכים שלך לכן אני ממליץ לך לעזוב את זה. לצערנו הרב, כרטיסים מובנים הם בערך היחידים שמאפשרים חיבור היציאות של המארז. אפילו האודיג'י של מאפשר חיבור שכזה.

Anatoli/

פורסם
  • מחבר

אין שום אפשרוצ לעקוף את זה?

זה ממש מעצבן שכרטיסי קול איכותיים שעולים מאות ש"ח לא נותנים לך אפשרות בסיסית שכל כרטיס קול מובנה (כמעט?) נותן לך.

לגבי החיבורים על הכרטיס קול המובנה שמתחברים חכניסות האוזניות והמיקרופון, איך קוראים להם?

במידה ואני בכ"ז מעוניין לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל (מובנה ו-PCI), אז איך אני יכול לעשות את זה בלי לנטרל את הכרטיס הקול המובנה בביוס?

פורסם

בכדי לעבוד עם 2 כרטיסים במקביל תצטרך לבחור כל פעם באיזה כרטיס יעשה שימוש אותו היישום. לא בעיה גדולה, אבל לא ממש פרקטי אם ההחלפות שכיחות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נכון, זה לא ממש נוח. אבל, בכ"ז, איך עושים את זה?

פורסם

אפשרויות הקול בלוח בקרה, לבחור את ההתקן הפעיל. במידה ותחליט שכרטיס אחד לדוגמא משמש למוזיקה ב-winamp והשני לכל השאר, זה קל הרבה יותר. אני עשיתי את זה, ואין שום החלפות. אתה סך הכל בוחר בווינאמפ בתור פלאג את ה-ASIO (תצטרך להתקין אותו) וזה הכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אהה... הבנתי.

יש לך פרטים לגבי ה-ASIO (קישור, אולי)? האם זה מתאים רק ל-Winamp, או שיש אפשרויות דומות גם עבור תוכנות אחרות, כמו WMP ו-VLC?

פורסם

למיטב זיכרוני יש פלאגים כאלה גם למדיה פלייר. צריך רק למצוא אותם. לצערי הרב אני לא זוכר מאיפה הורדתי אותם (גוגל יוכל לעזור לך).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

רק, שאלה שלי שנותרה ללא מענה היא איך קוראים לחיבורים של הכרטיס קול שמתחברים לכניסות בפאנל הקדמי.

מישהו יודע, אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים