פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים עוד פליטת פה שטותית מפה האיש הזה:http://computers.walla.co.il/?w=/4000/798133
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים האמת הוא לא כל כך רחוק מהמציאות הפעם.נכון,יש לגוגל מאגר מידע עשיר (של לקוחות ואתרים, בגלל הGMAIL, ובגלל המנוע חיפוש),אבל, איזה מוצרים בעצם יש לגוגל? (בינתיים, לא יודע מה ילד יום)1. מנוע חיפוש (בגוונים שונים המחפש במגוון דברים)2. אימייל3. תוכנת מסרים מיידיםומבחינת הדברים הגדולים, דהו בעצם לא?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים I don't think so.Tapping Unlimited information with Unlimted computing power - anywhereto handle everyday problems of everyone is the technolgy revolotionand Goodle is the best at it.all it takes is visionThis is a revolution bigger then the orignial computer revolution.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר RK,לדעתי אתה טועה כי בסה"כ גוגל הוכיחה שניתן להביס בצורה גדולה מאוד את מיקרוסופט ומה לעשות שמר גייץ מפחד מהם.iiB,האנגלית שלך מסובת מדיי לא הבנתי כלום... :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים הוא צודק אין להם כמעט מוצרים רק מנוע חיפוש מצליח אימייל מצליח גם לי יש אותו ותוכנת מסרים מיידית שאין לה סיכוי עם ה-MSN MESSENGER של מייקרוסופט
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אתם מפספסים את הרעיון הגדול מאחורי הGoogleTalk.זו תוכנות דיבור, לא כתיבה.כלומר, מדברים בה.כמו סקייפ.ולדעתי באמת הגיע הזמן שגוגל יחדשו את המנוע, הם גולשים להרבה תחומים לא נחוצים - שישפצרו קצת את המנוע.אני רוצה שכשאני מחפש אתרי פורנו הוא ישיג לי את האיכותיים ביותר, ושאני לא אצטרך לנבור במאות העמודים שיש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.