עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך חדש כנסו בבקשה!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3484

לא שווה אחי תסכים איתי ש 860 ש"ח לא שווה ליקנות את הכרטיס הזה אמרתה לי הוא עולה 700 ש"ח אולי כי לקחתי של גי"גבייט תן לי את הכרטיס הזה ביותר זול

• תגובות 47
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף שתחסוך עוד כסף ותקנה כרטיס יותר טוב מכיוון שהשיפור לא יהיה מספיק גדול, והמחשב ישאר איטי במשחקים חדשים, כמו FEAR

פורסם

בתקציב הזה 6600 הכי משתלם! :xyxthumbs:

ה 6600 הוא לפחות פי 2 מה9600XT (הכרטיס שבקישור).

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3484

שנייה אחים שלי הכרטיס מסך הזה יותר טוב מ שלושת הכרטיסים שהבאתם לי?

זה אותו ה6600! :xyxthumbs: קח אותו! כרטיס תותח!
פורסם

חחחחחחח אנשים פה יוצאים משוגעים איך אתה מסביר ה 6600 לא מריץ היום את כל המשחקים על הכי טוב זה לא נכון לי יש FX 5500 כל המשחקים הוא מריץ על בנוני אז שה 6600 לא יריץ הכי טוב?

אני מסביר לך את זה בדיוק כמו שאתה שומע את זה... עזוב אותך אני לא יכנס ל F.E.A.R בכלל, אתה יודע מה זה פילטרים? אפילו בלי פילטרים ה 6600 לא יריץ היום משחקים חדשים על ההגדרות הגבוהות ביותר, (מאד תלוי בשאר המחשב גם כן)

ישנה הערכה מאד גסה שאתה יכול להשתמש בה לגבי כרטיסי מסך, תוצאות ניקוד שהכרטיס מוציא ב 3dmark05... בוא נגיד ככה שאם 6600GT מוציא בסטוק קרוב ל 3700 (יש הרבה אנשים שמוציא להם פחות אפילו) וכאחד שהתנסה עם הכרטיס אצל חבר המשחקים החדשים פשוט דורשים "טיפה" יותר במיוחד עם עבודה עם פילטרים, רק תחשוב אז מה גורלו של ה 6600.

*שוב אני לא אומר שצריך לקנות כרטיס מסך אליט! אחרת אי אפשר לשחק... אני רק אומר שאנשים צריכים להוריד את הציפיות שלהם ולדעת שכמה שאתה מוכן להשקיע ככה אתה תקבל, ומה לעשות שהיום מתחת ל 1000 שקל קשה לשחק כמו בן אדם. (לפחות בשבילי)

פורסם
  • מחבר

הבנתי וכמה פעמיים ה 6600 כופל את ה 5500?

פורסם

הבנתי וכמה פעמיים ה 6600 כופל את ה 5500?

:lol: :lol:

לפחות 4 פעמים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

באמת או שאתה עובד עלי? ;D ;D?

פורסם

לא כפול 4 אבל יותר מכפול 2.

פורסם

אני גם רוצה לקנות אותו........אני תקוע עכשיו עם 5700.........אם אני יקנה אותו אני יראה עלייה חדה בביצועים או שלא ממש ישים לב?

פורסם

תראה, כל סדרת ה FX לרוב היא חמודה אבל היום שהמשחקים שיוצאים דורשים טכנולוגיות שה FX מקרטע/לא תומך בהם הביצועים שלהם יורדים ברמות מדהימות.

בקשר לקנייה, תלוי מאד בך, תלוי בשאר המחשב... ותלוי כמה אתה צריך את זה, זה כבר משהו שרק אתה יכול להחליט אף אחד לא יכול לדעת אם שווה לך או לא.

פורסם

פשוט.......אני אוהב להפעיל על רזולוצייה גבוהה.....בunderground 2 על הגדרות הכי גבוהות הוא מקרטע.....וזה מעצבן........וגם ככה בדום 3 וקוואק 4 ושלא לדבר על f.e.a.r אז אם אני יחליף אני יראה שיפור רציני או סתם משהו שלא שווה את המחיר? כשאני אומר שיפור רציני אני מתכוון שיפעל יותר מהר......על הגדרות יחסית טובות.....אפילו הייתי אומר חלק אצלי משחקיות טובה זה 45-50 fps

פורסם
  • מחבר

רגע עוד חצי שנה כמה יעלה 6600GT???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים