פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים סימפלטק הם בין הזולים אם אני לא טועה זיגזאג - 1996 סימפלטק - 1816 למיר - 1910
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר תודהבדקתי בסימפלטק עולה שם 1854עדיין זול מכל השארמה אתם אומרים להמשיך לחפש מחיר יותר זול או שאין בנמצא?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני לאאמין שתוכל למצוא יותר זול בהרבה אבל אם עקרוני לך 100-150 שקל ,אז בהצלחה 8)ד"א: בסימפלקט תראה בדף הראשי יש מחיר מבצע
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הערה קטנה, בבדיקה של רוקפורד הוא מסר לי שהוא די משוכנע שהמסך הוא בעצם עם שפופרת אחרת, פחות טובה מהמצויין..אתה יכול לשקול קנייה של הייאמה 452 שגם נמכר במחיר טוב מאוד.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני ורקפורד בדקנו את זה יחדהNF זה לא השפורפרת כמו בCTX או באיימהזו שפורפרת של סאמסונג ורוקפרד טוען שהיא לא חדה במיוחד בצדדים
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אין לכם מושג על מה אתם מדברים.ה- NF היא שפופרת של Mitsubishi בכלל והיא נחשבת לטובה מאוד.ה- M2 גם היא של Mitsubishi והיא מיושמת ב- PRO454 / 452.במסכים של CTX ישנה שפופרת של Sony מדגם FD Trinitron (כמו שיש במסכים של MAG).
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר התקציב שלי מוגבל עד 200 מקסימום בשביל מסך 19 אינץ איכותיהסמסונג 959NF כלול בקריטריונים שהצבתי? או לקנות מסך אחר?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר אוקי תודהאני אלך לקנות את המסך הזה וסוף סוף יהייה לי משהו איכותיכי המסך שיש לי המאג DJ707 הרס לי כל חלק בראש
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אין לכם מושג על מה אתם מדברים.ה- NF היא שפופרת של Mitsubishi בכלל והיא נחשבת לטובה מאוד.ה- M2 גם היא של Mitsubishi והיא מיושמת ב- PRO454 / 452.במסכים של CTX ישנה שפופרת של Sony מדגם FD Trinitron (כמו שיש במסכים של MAG).ופה אתה טועהבדיקה באתר של סאמוסנג הייתה מגלה לך שהם תשתמשים בשפורפרת מתוצרתם ולא של מיצובישיהמסך משתמש בשפורפרת NAUTRAL FLAT
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הבהרה קטנה וחיזוק דבריו של Scorpion...רכשתי את ה 959NF, ויש לו כמה וכמה חסרונות שאני אישית די התאכזבתי להתקל בהם...א. המסך אכן משתמש ב Aperture Grille אבל אין שום ראיה לכך שהוא משתמש בשפופרת של מיצובישי, גם לא באתר החברה, גם לא בספרות שלו, וגם לא על גבי המסך. כך שאין לי מושג מאיפה ביקורות שונות בעולם הגיעו למסקנה שהוא כן משתמש...ב. ככל הנראה שהשפופרת היא מתוצרת סמסונג, אני אישית מכנה אותה DYNAFLAT בשינוי אדרת...ג. ישנה התרחבות "טבעית" בדפנות המסך כתוצאה מהשימוש ב Aperture Grille, אשר גורמת לטישטוש הטקטס.יש מסכים המשתמשים ב A.G בהם זה מורגש פחות ובכאלה שזה מורגש יותר, בעקרון ב 959NF גודל הנקודה האופקית במרכז המסך עומד על 0.24 מילימטרים, סביר להניח שבדפנות זה 0.26/0.27... המשחק עם ה Focus לא הועיל כמעט לחלוטין. קיוויתי שזה יפתור ולו קצת את התופעה.ד. עם ביטול אפקט ה Moire ב OSD (בתפריט ההגדרות של המסך), עדיין קיימת תופעה מזערית של ה Moire הגורמת לטשטוש וריצוד הטקסט בפונטים קטנים וברזולוציות גבוהות במיוחד, בד"כ מעל 1280X960.בשורה התחתונה - תמורת המחיר, אתם מקבלים מסך שמציג איכות תמונה גבוהה מהממוצע בעל אמינות מוכחת של חברת סמסונג, בספק אם תוכלו להשיג מסך איכותי יותר במחיר שכזה.בנוגע אלי, הלכתי וקניתי את החתול בשק - כפי שנאמר... הלכתי אחרי האימרה "ה959NF משתמש בשפופרת של מיצובישי, תצפה לאיכות עילאית..." ובאמת לDiamondtron NF יש איכות עילאית.חבר'ה, אין שום הוכחה לכך שהמסך משתמש בשפופרת הזו, שלחתי שלושה מיילים לחברה עצמה ועד עכשיו לא קיבלתי תשובה... (כל מייל לאתר שונה של החברה ברחבי העולם).מאחר ואני דקדקן מאוד מטבעי, ונטפל לכל "באג" קטן שאני מוצא... המסך הזה לא עונה על הציפיות שלי.אבל בגלל המחיר אינני מתלונן יותר מדי.לעולם אל תקנו מסך בלי שראיתם אותו בפעולה, ישבתם עליו לפחות שעה והתרשמתם לטובה מאיכות התמונה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.