עבור לתוכן

[שאלה] לגבי מצלמה דיגיטלית...

Featured Replies

פורסם

שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל...

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא...

הנה הדגם:

TEKXON TX5000 5MP

בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות...

תודה לעוזרים..

פורסם

מדובר במצלמת 3MP מחברה שאינה חברת צילום מוכרת. אין כמעט שום סיכוי שתקבל ביקורות עליה שמבוססות על ניסיון, אבל אם אתה מרוצה מהתוצאות זה העיקר. תתחדש!

פורסם

גרועה :-X :-\

פרטים על המצלמה : LINK 1 LINK 2 LINK 3

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל מוזר כי רשום 5 מגה פיקסל על הקופסא וגם באתרים... בכל אופן מוזר....ותודה על התגובה...

גרועה

מה גרוע בה? (לא שאכפת לי לא שילמתי עליה כסף אלא סתם קיבלתי מתנה)

פורסם

Resolution:  2560 x 1920 (interpolated)   [ = 5MP ]

2048 x 1536   [ = 3MP ]

1600 x 1200   [ = 2MP ]

1280 x 960   [ = 1.2MP ]

Image sensor:  3.3 mega pixel Sony CCD sensor

גרוע בזה שאין בה שום דבר מיוחד, אין זום אופטי, מיוצרת ע"י חברה אנונימית כפי ש-rangerman ציין.

מצלמה פשוטה וזולה.

פורסם

רזולוציה 3MP לא הופכת מיידית מצלמה לגרועה, אבל המצלמה הזו מאוד מוגבלת גם מבחינות אחרות (יש לה למשל עדשת 43mm קבועה). זאת בטח לא מצלמה שהייתי ממליץ למישהו לרכוש, אבל אם לא שילמת עליה ואתה מרוצה מהתוצאות אז חבל שתתבעס סתם. תצלם איתה עד שתרגיש שהיא מגבילה אותך, ואז תחליף למשהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על התגובות המהירות...עדיין לא הבנתי על העניין של ה5 מגה פיקסל ו3 מגה פיקסל אבל שיהיה אם אתם אומרים אז סומך עליכים...

תודה :)

פורסם

היא מצלמת 3MP שהגדילו לה את התמונות באופן מלאכותי לגודל של 5MP, זה כמו שתקח מסמך Word ששוקל 100KB ותוסיף לו בסוף רווחים עד שישקול 200KB. למען האמת, אינטרפולציה במצלמות היא משהו קצת שונה, אבל כדי להמחיש את חוסר התועלת שבה נתתי את הדוגמה הזו. אינטרפולציה במחשב דווקא יכולה להיות לא רעה למטרות מסויימות.

פורסם

80,000 פיקסלים במסך 1.6 אינץ זה ממש חארא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים