עבור לתוכן

חוות דעת בקשר לשדרוג מחשב ישן (פנטיום 3)

Featured Replies

פורסם

* את המפרט הנוכחי שלי אפשר למצוא בחתימה.

דיברתי עם מישהו שיש לו מעבד 866, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI Ti4200 128MB, והוא מצליח להריץ משחקים חדשים באיכות בינונית (HL2, GTA:SA וכד')! לכן, החלטתי גם אני לעשות שדרוג קל למחשב שלי וזה מה שמצאתי ברשת יד-שניה:

מעבד פנטיום 3 1000MHz ב-50 ש"ח

שני זכרונות 256MB 133 ב-100 ש"ח

כרטיס מסך Leadtek Ti4200 ב-200 ש"ח

בסה"כ 350 ש"ח לשדרוג לא רע, כך אני מתאר לעצמי.

כמה שיפור בביצועים אני אקבל לעומת המחשב הנוכחי שלי?

פורסם

אם זה יד שניה אז אי אפשר לדעת מה עבר אליהם אבל בעיקרון המחשב ירוץ טוב יותר :hat:

פורסם

עוד 400 מגה הרץ במעבד,

עוד 256 זיכרון (לא הבנתי אם אתה מוסיף 512 או 256),

וכרטיס מסך הרבה הרבה יותר חזק.

יהיה לך שיפור ניכר מאוד. אני יודע, כי היה לי גיפורס 2 שהתקלקל והייתי חייב להיות עם TNT 2 חצי שנה ורק לפני כמה חודשים עברתי ל4200 יד שניה.

אבל השדרוג יביא את המחשב שלך לרמה של מחשב בן 4 שנים פלוס.

לי למשל יש פנטיום 1700 מגה הרץ, 256 SDRAM וכרטיס מסך GEFORCE 4200 128 MEMORY ,

ואני אמנם יכול להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED , אך הויתור על האיכות הוא מאוד משמעותי. ניסיתי להריץ רולר קוסטר 3, ולמרות שהצלחתי, אחרי שהוספתי פרטים רבים הוא בקושי זז.

אולי תצליח להריץ משחקים, אבל זה יתן לך רק עוד חצי שנה שנה מקסימום עד שהמחשבשלך שוב יתיישן מאוד ושום משחק חדש לא ירוץ עליו טוב.

הייתי ממליץ לעשות את השדרוג רק במידה ואתה מאוד מאוד מאוד לחוץ בכסף ואתה חייב לשחק עכשיו. אחרת, הייתי מציע לך לחסוך למחשב חדש.

פורסם

אתה רציני? אני הבן אדם שהצליח להריץ את Hl2 וכולי על המחשב שלי ( p3 866 512 sdram gf 4 ti 4200)

והרצתי את roller tycoon 3 חלק בלי בעיות בהגדרות גבוהות.....

שלא נדבר על nfs undergorund 2 שעבד לי בצורה חלקה ( אומנם לא על הכי גבוהה אבל הבהגדרות היו על בינוני - גבוהה).

גם hl2 הצלחתי להריץ ( את הדמו) על הגדרות בינוניות וממש קצת נמוכות.

המשחק היחיד שעבד לי רע היה gta sa .....היה אפשר לשחק על הגדרות מאוד נמוכות אבל שניסיתי לשים על בינוניות זה עבד על fps 15 משהו כזה...עוד מעט אני עושה oc רצחני לכרטיס שלי אז אני מקווה שיהיה שיפור רציני למרות שאני יודע שזה יותר קשור למעבד שלי אבל שיהיה...

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת: האם הלוח אם שלי יתמוך הכרטיס מסך, במעבד ובכמות הזיכרון של כ-512MB לפחות?

הלוח אם, ככתוב ב-EVEREST:

PCPartner AP133AS1/AP133AS3/AP133BS1/AP133BS3/AP133MS1/AP133MS3/APPAS1/APPAS3/APPBS1/APPBS3/APPMS1/APPMS3/VIA955D/VIB887D / A-Trend ATA-V930-SX0 / Octek Rhino i845GL-M4E

פורסם

תבדוק באתר של היצרן.

ודלעתי ,תקנה מחשב חדש ראיתי שפתחת כבר כמה וכמה דיונים עם בקשה למחשב.

פורסם
  • מחבר

תבדוק באתר של היצרן.

ודלעתי ,תקנה מחשב חדש ראיתי שפתחת כבר כמה וכמה דיונים עם בקשה למחשב.

נכון, אבל המחשב הזה בשום פנים ואופן לא הולך לפח.

פורסם

אז קודם תברר עד איזה מהירות הלוח שלך תומך ובמהירות זכרונות-100 או 133.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים