פורסם 2005 באוקטובר 2819 שנים תמונה טובה מאוד, אבל לא ממש הבנתי מה היא אמורה להביע, אני בטוח שיש סיפור מאחוריה ואשמח לדעת מהו.ד.אאיך עשית את האפקט של ה-ש/ל-צבע?
פורסם 2005 באוקטובר 2819 שנים מחבר דרום תל-אביב, נווה צדק.אתה מוזמן לדמיין את הסיפור כרצונך, אני לא ממש בא לכוון לעלילה אופטימית. צבע החלון הכחול הדהוי (במקור) שעבורי סימל עצב ובדידות עבר רוויה בפוטושופ.בהתחלה כל התמונה עברה המרה לש/ל באמצעות ה Gradient Map, שוכפלה ועל הגירסה החדשה ביצעתי ת'שיפצורים.
פורסם 2005 באוקטובר 2919 שנים יפה מאד, ניסיון מוצלח לז'אנר הזה של התמונות...מפריע לי שלמרות שאני יודע שהתמונה ישרה יש משהו שנוטה בעיקר בצד ימין התחתון של התמונה, אולי תיקון פוטושופ יסדר את זה, תמונה כאלה ברוב המיקרים אוהבות להיות ישרות כמו סרגל...
פורסם 2005 באוקטובר 2919 שנים תמונה בהחלט טובה ומעניינת. שתי הצעות לשיפור:1. תיקון pincushion distortion בתוכנה. PTLens החינמית היא התוכנה המועדפת עלי לדברים כאלה.2. שם עברי.
פורסם 2005 באוקטובר 2919 שנים יפה מאד, ניסיון מוצלח לז'אנר הזה של התמונות...מפריע לי שלמרות שאני יודע שהתמונה ישרה יש משהו שנוטה בעיקר בצד ימין התחתון של התמונה, אולי תיקון פוטושופ יסדר את זה, תמונה כאלה ברוב המיקרים אוהבות להיות ישרות כמו סרגל...בדיוק מה שחשבתי!
פורסם 2005 באוקטובר 2919 שנים 1. תיקון pincushion distortion בתוכנה. PTLens החינמית היא התוכנה המועדפת עלי לדברים כאלה.מזה התיקון הזה?בגלל השם Lens זה מרמז לי איזה תיקון עיווט כרומטי או משהו בסגנון הזה שנובע מהעדשה.
פורסם 2005 באוקטובר 2919 שנים בדיוק מה שחשבתי! הייתי אומר שהעמוד תאורה גרם לך לחשוב ככה ואני יכול לספר שבמציאות הוא פעם היה יותר עקום ואז סידרו אותו(שימו לב לאמצע)
פורסם 2005 באוקטובר 3019 שנים מזה התיקון הזה? בגלל השם Lens זה מרמז לי איזה תיקון עיווט כרומטי או משהו בסגנון הזה שנובע מהעדשה. אכן הכוונה לתיקון עיוות שנובע מהעדשה, אבל לא משהו שקשור בכרומה (=צבע). pincushion distortion הוא עיוות הפוך מ-barrel distortion ומשמעו עיוות שבו קווים שאמורים להיות ישרים נראים כך:
פורסם 2005 באוקטובר 3119 שנים אכן הכוונה לתיקון עיוות שנובע מהעדשה, אבל לא משהו שקשור בכרומה (=צבע). pincushion distortion הוא עיוות הפוך מ-barrel distortion ומשמעו עיוות שבו קווים שאמורים להיות ישרים נראים כך: אם אני לא טועה יש לקאנון עדשה שעושה את זה
פורסם 2005 באוקטובר 3119 שנים מחבר כל עדשת Ultra-Wide (מתחת ל10-12מ"מ), תיתן לך את האפקט הזה. האפקט הזה נקרא "עין-הדג".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.