עבור לתוכן

Blue Window

Featured Replies

פורסם

:cool2:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונה טובה מאוד, אבל לא ממש הבנתי מה היא אמורה להביע, אני בטוח שיש סיפור מאחוריה ואשמח לדעת מהו.

ד.א

איך עשית את האפקט של ה-ש/ל-צבע?

פורסם
  • מחבר

דרום תל-אביב, נווה צדק.

אתה מוזמן לדמיין את הסיפור כרצונך, אני לא ממש בא לכוון לעלילה אופטימית. צבע החלון הכחול הדהוי (במקור) שעבורי סימל עצב ובדידות עבר רוויה בפוטושופ.

בהתחלה כל התמונה עברה המרה לש/ל באמצעות ה Gradient Map, שוכפלה ועל הגירסה החדשה ביצעתי ת'שיפצורים.

פורסם

יפה מאד, ניסיון מוצלח לז'אנר הזה של התמונות...

מפריע לי שלמרות שאני יודע שהתמונה ישרה יש משהו שנוטה בעיקר בצד ימין התחתון של התמונה, אולי תיקון פוטושופ יסדר את זה, תמונה כאלה ברוב המיקרים אוהבות להיות ישרות כמו סרגל...

פורסם

שוב, תמונה ממש יפה (:

אהבתי, קבל ח"ח :yelclap:

פורסם

תמונה בהחלט טובה ומעניינת. שתי הצעות לשיפור:

1. תיקון pincushion distortion בתוכנה. PTLens החינמית היא התוכנה המועדפת עלי לדברים כאלה.

2. שם עברי.

פורסם

יפה מאד, ניסיון מוצלח לז'אנר הזה של התמונות...

מפריע לי שלמרות שאני יודע שהתמונה ישרה יש משהו שנוטה בעיקר בצד ימין התחתון של התמונה, אולי תיקון פוטושופ יסדר את זה, תמונה כאלה ברוב המיקרים אוהבות להיות ישרות כמו סרגל...

בדיוק מה שחשבתי!

פורסם

1. תיקון pincushion distortion בתוכנה. PTLens החינמית היא התוכנה המועדפת עלי לדברים כאלה.

מזה התיקון הזה?

בגלל השם Lens זה מרמז לי איזה תיקון עיווט כרומטי או משהו בסגנון הזה שנובע מהעדשה.

פורסם

בדיוק מה שחשבתי!

הייתי אומר שהעמוד תאורה גרם לך לחשוב ככה ואני יכול לספר שבמציאות הוא פעם היה יותר עקום ואז סידרו אותו(שימו לב לאמצע)

פורסם

מזה התיקון הזה?

בגלל השם Lens זה מרמז לי איזה תיקון עיווט כרומטי או משהו בסגנון הזה שנובע מהעדשה.

אכן הכוונה לתיקון עיוות שנובע מהעדשה, אבל לא משהו שקשור בכרומה (=צבע). pincushion distortion הוא עיוות הפוך מ-barrel distortion ומשמעו עיוות שבו קווים שאמורים להיות ישרים נראים כך:

lf_5fig4.gif

פורסם

תמונה יפה!

קצת עצובה ! אבל יפה!

פורסם

הבנתי, אתה מתכוון לסורגים שבחלון בצד שמאל?

פורסם

יפה מאוד

אהבתי!

פורסם

אכן הכוונה לתיקון עיוות שנובע מהעדשה, אבל לא משהו שקשור בכרומה (=צבע). pincushion distortion הוא עיוות הפוך מ-barrel distortion ומשמעו עיוות שבו קווים שאמורים להיות ישרים נראים כך:

lf_5fig4.gif

אם אני לא טועה יש לקאנון עדשה שעושה את זה

פורסם
  • מחבר

כל עדשת Ultra-Wide (מתחת ל10-12מ"מ), תיתן לך את האפקט הזה. האפקט הזה נקרא "עין-הדג".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים