פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים כל פעם שאני מוריד משהו ב95% מהפעמים ההורדה יוצאת פגומה... תמיד יש איזה חלק אחד או יותר שהוא פגום וצריך להוריד אותו מחדשהבעיה היא שגם אחרי שאני מוריד את החלק מחדש ומחלץ את הקובץ הרצוי מהראר ומנסה לתקין , ההתקנה עצמה גם פגומה אחרי שהראר חולץ בהצלחה כביכוליש איזה קובץ פגום בהתקנה עצמההבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן בניגוד לאימיול שבו ההורדות לוקחות יותר זמן אבל אף פעם בלי בעיות כל שהםניסתי כל מיני גרסאות ומודים וזה חוזר על עצמו (BitComet \אזרוס)למישהו יש פתרון ? אני כבר מיואש מזה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים לא ממש הבנתי..ההורדה מסתיימת (100%) ואז אתה מגלה שיש קבצים פגומים?ואתה מחלץ מהRAR רק את הקובץ המחודש או את הכל מהתחלה?תריץ SCANDISK מלא.עוד אפשרות לפי bittornado.comNOTE: Corrupted downloads may be causedby bad RAM in your computer!Try running the tool from memtest.org to checkhttp://www.memtest.org/
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר יש שני בעיותאחת :שמה שאני מוריד שמורכב מקבצי ראר רבים ואז כשאני מנסה לחלץ את הקובץ מכל הרארים האלה אז אחד מהם פגום , ואז אני נאלץ להוריד את אותו חלק מחדשואז רק לחלץ את הקובץ הרצוי מהראריםשנייה:אחרי שחילצתי כבר את הקובץ והפעלתי את ההתקנה של הישום עצמו (נגיד משחק לדוגמה) אז באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאחד מקבצי ההתקנהפגום והוא לא יכול להתקין אותו
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר טוב אחרי בדיקה מעמיקה כניראה שזו בעיה באחד הסטיקים של הזכרונות... אני עדיין בודק את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.