עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מערכת לחדר

Featured Replies

פורסם

תראו,

אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה...

תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה...

ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב?

הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD?

רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו?

ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?

פורסם

אם אתה איש של מוזיקה ה4000 שקל האלה יקחו אותך יותר רחוק מאשר להתפשר על מערכת 5.1 סבירה.

בתור איש מוזיקה בעצמי אני הייתי קונה סטריאו, קונה DVD בשביל שאני אוכל לראות סרטים בחדר ושה5.1 הזה יחכה לי בסיבוב... אני מעדיף להנות מדיסק כמו שצריך ולראות סרט בלי סוראונד - ביננו, מה יותר חשוב לך?

סאב במוזיקה יכול רק להוסיף. סאב וופר בהגדרתו אמור לתת לך תדרים יותר נמוכים מהוופרים שיש לך ברמקולים הרגילים. אם אתה יכול להכניס סאב איכותי בתוך התקציב הזה זה כדאי. אחרת חכה עם הסאב ותשקיע במגבר וזוג רמקולים כמוש צריך ותהנה מאוד. שוב, שים לב: לא רצוי להוסיף סאב וופר לא משהו, ושלא מותאם לרמקולים שלך (הרי אתה לא רוצה שהסאב והרמקולים יריבו בינהם מי משמיע את הצלילים ותקבל כל מיני תוצאות מוזרות לאוזן, ואתה בטח לא רוצה רמקולים ששרים כמו ציפורי שיר בבוקר אבל סאב זול שמבאס לך את כל הבאסים).

ולבסוף בתקציב כזה כדאי לך ללכת על יד שניה ולשחק אותה בגדול.

מצטער, אין לי המלצות לתת לך אז אני אפנה את הבמה לבעלי ניסיון ביותר ציוד :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים