עבור לתוכן

מבקש המלצות על תוכנות לעריכת אודיו

לא יודע 1,167 הצבעות

1. 1. לא יודע

• 1
      0
    • 2
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חדש בעניין ומעוניין להכיר איזה כלים (תוכנות) למחשב בייתי מאפשרות עריכת אודיו, טיפול והוספת אפקטים ויצירת מיקס.

כל מידע או קישור יתקבל בברכה,

תודה.

פורסם

יש יותר מדי תוכנות ויש יותר מדי ציוד. תלוי בתקציב.. תלוי במוזיקה.. .. תלוי בך.. תלוי במחשב שיש לך ... בקיצור, אתה צריך לקרוא קצת.

www.act.co.il תכנס לפורומים ותעשה חיפוש - אתה לא מאמין כמה ידע נאגר שם מאז שהפורום הזה נפתח. תאמין לי שלא תצטער. ואם אתה קורא גם אנגלית (רצוי מאווד :) ) תעשה חיפושים ברחבי האינטנרט גם בהזדמנות.

נ.ב

אני אתן לך ירית פתיחה עם שתי התוכנות הכי מפורסמות לעבודה ביתית, אולי כבר שמעת עליהן:

Cubase - אחת הנפוצות ביותר (בארץ לפחות?) לעבודה ביתית עם מוזיקה אלקטרונית והקלטות אקוסטיות. מה שכן היא תופסת מלא מקום על המסך :)

Fruity Loops - מאז שיצאו בגירסאת הStudio היא גם מקליטה הקלטות אקוסטיות מצוין אבל היא חזקה במיוחד בתחום המוזיקה האלקטרונית. היא נוחה מאוד, מלא מקום על המסך ובאה כבר מלאה באפשרויות מיקס ומניפולציות סאונד בלי צורך להוסיף כלים חיצוניים.

בכל מקרה בשתי התוכנות אתה תמיד תמצא את עצמך מוסיף עוד כלים וירוטלים נוספים ואפקטים, במיוחד בקיובייס שבאה פחות או יותר עם כלום. בפרוטילופס אתה יכול לפחות להתחיל לעבוד יפה כבר מהרגע הראשון. אז אם אתה בקטע האלקטרוני אני הייתי ממליץ עליה.

בקיצור, סיימתי לבלבל ת'שכל וכדאי שתתחיל לקרוא בACT... מקום מצוין!

פורסם

אוקי אז יש לנו את

Cubase

שכולם מכירים והיא אכן תוכנה משובחת

יש לנו את

WabeLab

שהיא לגימור ולמיקסינג האחרון

ויש לנו תוכנה בשם

ProTools

שזאת תוכנה שדבר ראשון אי אפשר להשיג באינטרנט...אתה התוכנה עצמה אתה יכול,אך לא תוכל להפעיל אותה מהסיבה שהסידיקי שלה נמצא בתוך רכיב חומרתי שנראה לי מתחבר ל לUSB וקראק אין לתוכנה הזאת..אז ככה שאם אתה הולך לקנות משהו תקנה אותה..תוכנה מעולה...טובי המפיקים המוזיקלים כיום משתמשים בא.

פשוט הפיתרון המושלם והמקצועי ביותר. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

ויש לנו תוכנה בשם

ProTools

שזאת תוכנה שדבר ראשון אי אפשר להשיג באינטרנט...אתה התוכנה עצמה אתה יכול,אך לא תוכל להפעיל אותה מהסיבה שהסידיקי שלה נמצא בתוך רכיב חומרתי שנראה לי מתחבר ל לUSB וקראק אין לתוכנה הזאת..אז ככה שאם אתה הולך לקנות משהו תקנה אותה..תוכנה מעולה...טובי המפיקים המוזיקלים כיום משתמשים בא.

פשוט הפיתרון המושלם והמקצועי ביותר. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

אכן התוכנה המקצועית ביותר, אבל חבל להשקיע בה כסף למשתמש ביתי (ועוד מתחיל!) כשאין ציוד איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים