עבור לתוכן

האם מארז ג'נרי מוריד מהביצועים של המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,האם מארז ג'נרי מוריד מביצועיו של המחשב? ומה ההבדל ממנו לבין מארז של חברה מוכרת? כי יש לי עכשיו מארז ג'נרי מאוד יפה אבל אני גיימר,כדאי להשאיר אותו,אני מרוצה ממנו מאוד אבל האם הוא יוריד לי מהביצועים/איכות של המחשב?

• תגובות 55
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]oh brother...

yea, sure, whatever[/ltr]

פורסם

בעיקרון לאאאאאאא אבל אם המארז קטן מאוד ודחוס אז הרכיבים יכולים להתחמם יותר יותר כי אין כמעט מקום לזרימת אויר וכשרכיב מתחמם זה מוריד מביצועיו ותוחלת החיים שלו

פורסם
  • מחבר

המארז ענקי! זה לא כמו של המחשבים הזולים!

פורסם

??? ??? ??? ??? ???

השאלה שלך תפסה אותי בהפתעה גמורה

מה הקשר של המארז לביצועים?

הקשר היחיד הוא חום

פורסם

אם המארז גדול, יש פתחי איוורור כמו שצריך אז תהנה ממנו אחי ותביא תמונה שלו. וספק תקנה משהו טוב.

בסך הכל מארז ג'נרי טוב לא יהרוס כלום.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך מארז לא משפיע על הביצועים של המחשב בשום דרך ישירה...

הדבר היחיד שיכול להגרם ממארז קטן דחוס ולא מאוורר כראוי זה התחממות יתר, ואז כבר אתה תרגיש בזה (מסכים כחולים וכדומה) בעיקרון אני מייחס למארז עוד חשיבות וזה אסטטיות, סדר, ויופי... המארזים כיום כבר לא מהווים קופסא שרוצים להסתיר למטה מתחת לשולחן... הם ממש קישוט/רהיט לכל דבר...

בכלליות אם אתה לא אובר קלוקר/טוב לך עם מה שיש לך, אין שום סיבה להחליף מארז כל עוד יש סירקולציה נורמלית.

פורסם

איך המארז הזה SUPERTALENT X-BLADE 400W? הוא מארז מאוד יפה הוא ג'נרי אבל בכל זאת איך הוא? הוא לא יגרום נזק למפרט שיהיה לי?

פורסם

SuperTalent זה לא כזה ג'נרי

האיכות שלהם בסדר גמור

אבל הספק זוועתי - לא משאירים ספק כזה על מערכת

פורסם

SuperTalent זה לא כזה ג'נרי

האיכות שלהם בסדר גמור

אבל הספק זוועתי - לא משאירים ספק כזה על מערכת

איך זה שלא מצאתי ביקורת אחת על סופר טאלנט ?

מה שמעלה לי יותר את החשיבה שהוא נוטה לחשיבות של חברה ג'נרית.........

פורסם

הם OEMים של A-Top

תחפש ביקורות על A-Top

זאת האיכות של SuperTalent

פורסם

הם OEMים של A-Top

תחפש ביקורות על A-Top

זאת האיכות של SuperTalent

מזותאומרת?

תיקון:

לא משנה כבר הבנתי לפי זה:

SuperTalent CA-859BK X-BLADE 400 Watt Black Specifications Mfr Part Number: 859-BK Brand: ATOP Model: 859-BK (X-Blade) Dimension: 200mm(W) x 430mm(H) x 440mm(D): 7.9\" x 17.0\" x 17.3\" Optional LCD Display Panel. Light is not included. Patented screwless & tool-less mounting rails

Max. Motherboard size: 12 x 9.5

Side panel window with custom chromed XBlade design & a mesh guard 4 open 5.25 drive bays with patented tool-less drive rails

2 open 3.5 drive bays

5 hidden 3.5 drive bays with patented tool-less drive rails

Build in 2 front USB 2.0 + Audio port connectors

Includes a front Blue LED 8cm & a side window Blue LED 8cm fan

Power supply: 400 Watts (standard ATX P4 ready)

Rear 12cm X 1 Fan (Optional)

כנראה שאתה צודק,אז הם באים ללא אריזה/ללא החלקים האחרים שאמורים לבוא(OEM) לכן הם עולים זול יותר?

פורסם

הם באים באריזה עם החלקים ההכרחיים למארז (ושים לב גם שהמחיר בגדול דיי דומה למחיר של A-Top)

פורסם

הם באים באריזה עם החלקים ההכרחיים למארז (ושים לב גם שהמחיר בגדול דיי דומה למחיר של A-Top)

ממממ.....אז למה לא כדאי יותר לקרוא להם פשוט,A-TOP OEM ?

בכל מקרה הבנתי כבר לפי כמה ביקורות ברשת שזה באמת מארז של A-TOP עם אותו סריאל ומספר דגם פשוט עם שם של OEM ,טוב לדעת באמת .... :)

פורסם

כי SuperTalent היא חברה אחרת

זה שהיא מייצרת על OEMים של A-Top זה לא משנה

זה כמו שתגיד ש OCZ יכתבו על הספקים שלהם במקום OCZ את השם Topower רק בגלל שהם מייצרים להם את הספקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים