פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלימעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב?אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים יש לך שתי אופציות האחת 6800gt ואחת x800xl זה תלוי אבל אחרי אובר קלוק ה-6800gt הוא זה שלוקח בהצלחה נ.ב שניהם כרטיסים מצויינים ויריצו לך כל משחק כיום חלק ושניהם עולים כמעט אותו דבר (משהו כמו 1600) בהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר 6800GT מה שחשבתירק יש לי עוד כמה שאלות1.מה עם X850XT לא יהיה לי טוב?2.לא שווה לי יותר 6800U אם יש אותו בכלל ל-AGP ולעשות לו אוברקלוק?3.ושמעתי ש- 6800GT יתומך בעתיד בדברים חדשים בניגוד לסידרת ה-X של ATI זה נכון?4.והשאלה נראה לי הכי חשובה כמה זמן יחזיק הכרטיס?אחי אני אודה לך מאוד אם תענה לי על השאלות האלה זה מאוד חשוב לי אני לא רוצה לזרוק כסף סתם
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים 1. הוא לא משתלם כמו ה-6800GT או ה-X800XL.2. ממש לא. כבר עדיף להחליף לוח ולקחת 7800GT ב-PCI-E מה שייתן תוצאות טובות יותר.3. למיטב ידיעתי היתרון היחיד של ה-6800GT על פני ה-X800XL הוא תמיכה ב-PIXEL SHADER 3.4. אף אחד לא יכול לדעת מה יהיו הדרישות של משחקים עתידיים ולכן אין לכך תשובה מדוייקת.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר תגיד אולי שווה לחכות לחסוך עוד כסף ולעבור ל- PCI חבל להשקיע על דור ישן כשעכשיו הדור החדש בהתפתחותונניח ששדרגתי ל-PCI איזה כרטיס אתה ממליץ לי אם אני מחליף את הלוח אם אני צריך להחליף גם את הזכרונות ואת המעבד או שהם מתאימיםתודה ויום טוב
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים תגיד אולי שווה לחכות לחסוך עוד כסף ולעבור ל- PCI חבל להשקיע על דור ישן כשעכשיו הדור החדש בהתפתחות ונניח ששדרגתי ל-PCI איזה כרטיס אתה ממליץ לי אם אני מחליף את הלוח אם אני צריך להחליף גם את הזכרונות ואת המעבד או שהם מתאימים תודה ויום טוב אם יהיה לך PCIE אז תקנה כרטיס מסך X-800GTO2 עם אוברקלוק ופתיחת צינורות הוא מסוגל הלגיע לX-850XTPE!!! והGTO2 עולה רק 1500שח
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר תקשיב אחי אוברקלוקינג אני עוד הבנתי אך עושים פחות או יותר אבל מזה פתיחת צינורות וגם תגיד אם אני ישם לוח אם חדש אני יצטרך להחליף את הזכרונות ואת המעבד או שהם מתאימים
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים זה הכי מפורט שיש לגבי אובר ופתיחת צינורות ב-x800gto2 בהצלחה http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/127
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר תקשיבו אחים שלי יכול ליהיות שאני הקנה את הכרטיס הזה אבל מה אני לא רוצה להדפק המדריך הוא באנגלית מקסימום אני לא מבין אתם תוכלו לעזור לי להבין אך פותחים צינורות ותגידו בלי פתיחת צינורות ורק אוברקלוקינג זה גם כרטיס חזק לפחות ראיתי לפי הפירוט שלו שהוא עובר את ה-6800GT נכון? ולא עניתם לי לגביי הלוח אם
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים זה הכי מפורט שיש לגבי אובר ופתיחת צינורות ב-x800gto2 בהצלחה http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/127 דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מתי לעזאזל תבינו שאין (!!!) X800GTO2 לאפיק הAGP?! ולפותח הדיון: 6800GT מה שחשבתי רק יש לי עוד כמה שאלות 1.מה עם X850XT לא יהיה לי טוב? יהיה מצויין, אפשר למצוא אותו היום יחסית במחירים שפויים. 2.לא שווה לי יותר 6800U אם יש אותו בכלל ל-AGP ולעשות לו אוברקלוק? לא, במחיר הזה כבר יהיה עדיף הX850XT 3.ושמעתי ש- 6800GT יתומך בעתיד בדברים חדשים בניגוד לסידרת ה-X של ATI זה נכון? אי אפשר לדעת, מה שכן סדרה 6 תומכת בSM3 בניגוד לסדרת X של ATI. 4.והשאלה נראה לי הכי חשובה כמה זמן יחזיק הכרטיס? אי אפשר לדעת. בכללי הוא יחזיק לך לא מעט זמן, אבל לאט לאט תגלה שאתה חייב להתפשר על רמת טקסטורה ופילטרים במשחקים עתידיים שיציאו.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אחי אם לא ראית אמרתי שאני מחליף את הלוח אם לאקספרסאבל משום מה אף אחד לא עונה לי אם אני יצטרך להחליף גם את הזכרונות של המחשב
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אחי אם לא ראית אמרתי שאני מחליף את הלוח אם לאקספרסאבל משום מה אף אחד לא עונה לי אם אני יצטרך להחליף גם את הזכרונות של המחשב למה לך להחליף גם את הלוח?!NFORCE3 זה לוח מצויין.ותלוי לאיזה לוח אתה רוצה להחליף, ייתכן שתהיה צריך להחליף גם את הזיכרונות.לדעתי תשאר עם הלוח שלך, ובהתאם לתקציב תביא X850XT/6800GT.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר כן אתה צודק אחי אבל אמרו לי שעדיף להחליף ל-PCI כי גם ככה זה הדור החדשולקנות X800GTO2 ולעשות לו OC ופתיחת צינורות ולהגיע איתו ל-X850XTאתה מבין כי ככה זה גם יוצא לי יותר זול אבל אני לא יודע מה לעשות מה אתה מציע אחילא שווה לשדרג לדור הבא כי אני מרגיש שאני מיושן אאאאה ודרך אגב גם אמרו לי שלא שווה לי לקנות X850XT כי הוא לא ינוצל לי על AGPבגלל הפירוט של המחשב שלי מה המחשב שלי עד כדי כך חלש?תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.