פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים HP PSC 1315הייתי ממליץ לך על ה PSC 1205 כי איתה יש לי נסיוןאבל היא מיושנת כבר ובטח גם לא נמכרתוה 1315 אמורה להיות איזשהי ממשיכה שלהזהו אכן הדגם. הPSC 1215 כבר לא נמכרת לדעתי, את האמת יש כבר מחליפים ל1315 כמו 1410, 1613, 1513... לא יודע בדיוק מה ההבדלים וגם לא יודע איזה מהן כן נמכרת ואיזה לא נמכרת... ואני באופן אישי גם לא מכיר אותם, בניגוד ל1315 ככה שאני לא ממליץ ולא שולל.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים לקנות דיו מקורי איזה ביזבוז אז זה מבטל את האחריות אפשר לחשוב איזה אחריות כבר הם נותנים ידרשו ממך כסף בכל זאת לפעמים אפילו יותר ממה שצריך פעם הייתי קונה מקורי והדיו היה ישר נגמר עברתי ללא מקורי והוא מחזיק המון והוא נראה לא פחות טוב קח מדפסת טובה אחריות ודיו זה שטויות
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים לקנות דיו מקורי איזה ביזבוז אז זה מבטל את האחריות אפשר לחשוב איזה אחריות כבר הם נותנים ידרשו ממך כסף בכל זאת לפעמים אפילו יותר ממה שצריך פעם הייתי קונה מקורי והדיו היה ישר נגמר עברתי ללא מקורי והוא מחזיק המון והוא נראה לא פחות טוב קח מדפסת טובה אחריות ודיו זה שטויות בולשיט!!ניראה אותך קונה מדפסת "טובה" בחמש מאות שקלים ושפתאום תתקלקל לך אחרי חודשים לאחר שימוש בדיו לא מקורי שעלה מאה שקלים.מעניין כמה זה יהיה "שטויות" אז.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר ניראה אותך קונה מדפסת "טובה" בחמש מאות שקלים ושפתאום תתקלקל לך אחרי חודשים לאחר שימוש בדיו לא מקורי שעלה מאה שקלים.מעניין כמה זה יהיה "שטויות" אז.העיניין כבר ניסגר איתה המלצתי לה על הדגם וסביר להניח שהיא תקנה אותו בOFFICE דיפו עכשיו מדפסת יכולה סתם ככה להרס בגלל שמשתמשים בדוי לא מקורי?הסיכוי שדבר כזה יקרה מאוד מאוד קלוש לא?יש אחריות על כזה דבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.