עבור לתוכן

geforce 5200

Featured Replies

פורסם

יש לי גיפורס 5200 עם מאוורר ובלי מאוור השאלה היא האם בכרטיס מסך המעפן הזה המאוורר בכל עוזר, משפר, מוסיף משהו...??

:bash: :s05: :silly::hat:

פורסם

את הכרטיס מסך הזה צריך לסים בפח !!! זה כ.המסך הכי מעפן שראיתי בחיים שלי :pissed:

פורסם

את הכרטיס מסך הזה צריך לסים בפח !!! זה כ.המסך הכי מעפן שראיתי בחיים שלי :pissed:

התשובה שלך ממש לא עוזרת לאף אחד לי יש GEFORCE 2 אני לא מתעצבן כמוך...

עכדיו בקשר למאוור עדיף שיהיה אם כדי שיהיה מה שיקרר אותו אתה לא חושב כך?

עוד לא ראיתי כרטיס מסך ללא קירור בכלל..

ידוע לך שמישהו הוציא את המאוור?

בנוסף רציתי לשאול את מי שיותר מבין בתחום מותר לפי החוק למכור כרטיס מסך למשל כאשר קונים מחשב והכרטיס מסך יהיה ללא קירור הרי הוא עלול להשרף כך לא?

פורסם
  • מחבר

בטח אפשר כל הכרטיסים הישנים כמעט בלי מאוורר...

פורסם

התשובה שלך ממש לא עוזרת לאף אחד לי יש GEFORCE 2 אני לא מתעצבן כמוך...

עכדיו בקשר למאוור עדיף שיהיה אם כדי שיהיה מה שיקרר אותו אתה לא חושב כך?

עוד לא ראיתי כרטיס מסך ללא קירור בכלל..

ידוע לך שמישהו הוציא את המאוור?

בנוסף רציתי לשאול את מי שיותר מבין בתחום מותר לפי החוק למכור כרטיס מסך למשל כאשר קונים מחשב והכרטיס מסך יהיה ללא קירור הרי הוא עלול להשרף כך לא?

בלי OC,אפשר אבל אתה מסתכן בכל זאת........עם OC בכלל בכלל לא כדאי......עבדתי עם שלי בלי מאוורר עם OC והוא הגיע לטמפרטורות מטורפות שכשנגעתי בו קיבלתי כוויה :silly:

פורסם

בטח אפשר כל הכרטיסים הישנים כמעט בלי מאוורר...

GEFORCE 5200 זה לא בדיוק דבר כ"כ ניכחד אולי בקהילת הגימיריים לשכול אחד יש לפחות את הGEFORCE 6600GT או לא את הGTX...

ועכשיו לכול הכרטיסי מסך החדשים יותר למשל GEFORCE 6600 ומעלה יש חיוב במאוור?

פורסם

GEFORCE 5200 זה לא בדיוק דבר כ"כ ניכחד אולי בקהילת הגימיריים לשכול אחד יש לפחות את הGEFORCE 6600GT או לא את הGTX...

ועכשיו לכול הכרטיסי מסך החדשים יותר למשל GEFORCE 6600 ומעלה יש חיוב במאוור?

אם היצרן החליט לשים מאוורר ,בטח יש לו סיבה,חוץ מזה שאין לך מושג כמה רעש עושה הכרטיס שלי (ST-LAB) ,המחשב כולו שקט רק החלק המעצבן הזה עושה רעש של מטוס.........אני עכשיו מנסה לחפש כרטיס עם קירור פאסיבי אבל לא יצא לי כל כך לחפש ......

פורסם

אין דבר כזה חיוב במאורר יש גוף קירור שמספיק לכרטיס....

למשל הפאסיבי ב GTO, או ב6600GT של GB

פורסם

אין דבר כזה חיוב במאורר יש גוף קירור שמספיק לכרטיס....

למשל הפאסיבי ב GTO, או ב6600GT של GB

אתה לוקח כדוגמא כרטיסים שמלחתחילה באו עם גוף קירור פאסיבי,לא עם מאוורר.

תראה לי בנאדם שעובד עם 6600/GTO בלי מאוורר למרות שהוא בא עם......אלא אם כן הוא החליף את הקירור לפאסיבי......נכון ה5200 הוא לא שיא הטכנולוגייה אבל להריץ משחקים חדשים הוא מספיק (לפחות בשבילי בהחלט) .

אני הייתי ממליץ להשאיר את המאוורר אם אתה בOC,אם אתה בלי אז תוציא את המאוורר מהחיבור חשמל לכרטיס,וזהו........לי זה עבד חודש בלי בעיה(ללא OC)

פורסם

התכוונתי שיש הכרבה כרטיסים עם פסיבי וזה בסדר, אם הכרטיס בא עם אקטיבי כמובן שעדיף להשאיר...

אלה אם אין צורך לפי הטמפ'..

פורסם

אתה לוקח כדוגמא כרטיסים שמלחתחילה באו עם גוף קירור פאסיבי,לא עם מאוורר.

תראה לי בנאדם שעובד עם 6600/GTO בלי מאוורר למרות שהוא בא עם......אלא אם כן הוא החליף את הקירור לפאסיבי......נכון ה5200 הוא לא שיא הטכנולוגייה אבל להריץ משחקים חדשים הוא מספיק (לפחות בשבילי בהחלט) .

אני הייתי ממליץ להשאיר את המאוורר אם אתה בOC,אם אתה בלי אז תוציא את המאוורר מהחיבור חשמל לכרטיס,וזהו........לי זה עבד חודש בלי בעיה(ללא OC)

למה אתה אומר לו להוציא את זה המאוור מה זה כבר משנה..

הדבר היחידי שזה עושה זה מקרר אותה קצת..

מה זה ישנה כבר אתה מנסה לחסוך החשמל כך.. לא שווה להתעסק אם זה גם אם אתה ב OC וגם בלי...

פורסם

FXים רותחים אז עדיף שיהיה מאורר

פורסם

FXים רותחים אז עדיף שיהיה מאורר

דווקא חשבתי שהם יותר קרירים ששיפור את זה ורק הGEFORCE 6600 ממש רותח..

כל סידרת הFX באופן כללי חמה יחסית?

ומה הטמפרטורה במנוחה (במצב רגיל איזה ביג טיפון או משהו דומה שמקפיא את המחשב..)

(של סידרת ה FX)

פורסם
  • מחבר

דווקא

5200

לא ממש מתחמם לי גם בלי מאוורר זה כרטיס חלש יחסית הוא לא ממש מתחמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים