עבור לתוכן

מה ? איך ? למה?

Featured Replies

פורסם

פשוט מאוד. מי שצריך אותן זה צלמים מקצועיים שלא יכולים להסתפק במצלמות הזולות יותר (אתה יודע, יש מצבים שבהם 8MP לא מספיק וצריך הרבה יותר). בשביל צלמים כאלה, העלות של מצלמה כזאת הרבה יותר זולה מהעלות של "כלי העבודה" של אנשי מקצוע אחרים. תחשוב כמה צריך לשלם נהג משאית שרוצה להחזיק במשאית משלו. לשיטתך, הוא יכול בעצם להסתפק בפיאט פונטו זולה, נכון? ;)

פורסם

לדעתי ה-1ds MK II היא ממש בזבוז, כבר אפשר לקנות 1d MK II+עדשות ולהישאר עם עודף.

פורסם

כסף זה לא השיקול היחידי. צלמים מקצועיים לא בוחרים במצלמות כאלה בשביל הכיף אלא בגלל שהם צריכים את המצלמה הנכונה לדרישות שלהם. ל-1Ds יש תכונות שפשוט לא קיימות ב-1D, כמו תמיכה בעדשות אולטרה-רחבות שדורשות חיישן פריים-מלא, או רזולוציה יותר גבוהה (שגם היא נמוכה מדי לצרכים מסויימים שדורשים פורמטים גדולים יותר).

יכול מאוד להיות שאם מישהו היה "מפיל" עליך 50,000 ש"ח לבזבוזים על ציוד צילום אז ה-1Ds לא הייתה הקניה הנכונה, אבל כשהמצלמה נועדה לפרנסה ולא למשחקים השיקולים הם אחרים.

פורסם

אכן, אם היו מפילים עליי 50,000 הייתי קונה 1d mk II+עדשות.

פורסם
  • מחבר

לצלמים של נשיונל ג'יאוגרפיק יש וואחד עדשות (באורך של מה שראיתי 50-60 סנטימטר :silly: זה ענק).

פורסם

זה כבר לדיסקופינג

פורסם
  • מחבר

זה כבר לדיסקופינג

? :s05:

פורסם

אני חושב שנוצר פה בלבול של aquaris ו-moonjib.

א. עדשה ארוכה לא מעידה על כך שהיא בעלת מספר רב של מ"מ אלא מעידה על כך שהיא בעלת אלמנטים אופטיים ומראות רבים.

ב. דיגסקופינג זה כבר תחום שמצריך טלסקופ.

ג. בדיגיסקופינג עצמו משתמשים בעיקר במצלמות P&S ולא SLR.

פורסם

אממ... דרך טלסקופ עם מתאם ל-DSLR אפשר לחבר את המצלמה ולצלם (מניסיון).

פורסם

קראתי שהקפיצה של המראה די קטלנית, אך היום במלמות של קאנון יש "Mirro Lock Up".

ד"א ב-SLR של אבא שלי יש כפתור ש"מכבה" תעינית אבל לא נועל תמראה, ממש מוזר.

פורסם

בחשיפות ארוכות ברור אבל כפי שציינת הפונקצייה החדשה מאפשרת צילום בקלות. :xyxthumbs:

לצילום ציפורים באור יום וכו' זה חתיכת דבר 8)

פורסם

אתה רוצה לקחת אלסקוף איתך לטיולים? :s05:

פורסם

^^^

הסלטרון לא ממש גדול והוא יכולך להתאים לטיולים

אממ... דרך טלסקופ עם מתאם ל-DSLR אפשר לחבר את המצלמה ולצלם (מניסיון).

מה הבעיה עם מכפל של X2 ועדשת 1000 מ"מ זה לא דיסקופינג?

פורסם

אפשר להגיד שכן ואפילו היום בלי מכפל, בגלל הקרופ פקטור שיש היום במצלמות נגיד עדשת 1000 מ"מ על גוף ניקון תהיה 1500 מ"מ. ועל גוף קאנון עם קרופ פקטור x1.6 עדשת 1000 מ"מ תהיה 1600 מ"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים