עבור לתוכן

האם ניתן לעשות את הבדיקה הזאת ?

Featured Replies

פורסם

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ?

האם ניתן לעשות שינוי זה?

והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ?

(המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

פורסם

מקריאת דיונים נחמדים בפורומים בחו"ל הבנתי שבין AGP 2x לבין AGP 4x יש בערך 1-5% של שינוי, ובין 4 ל-8 קצת פחות מ-3%.

פורסם
  • מחבר

עם איזה כרטיס מסך ?

אני קראתי ביקורת שנעשתה כאשר הAGP 4X יצא והשתמשו בה עם הגי'פורס 256

מאז .... עבר הרבה זמן ואני מתאר שהפערים השתנו

פורסם

עם ג'י פורס 3 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אז לפי זה גם כרטיסי AGP 8X שייצאו עוד כשנה וחצי שנתיים לא יראו הפרשים ענקיים עם AGP 4X

פורסם

כן, ההבדל ביצועיים זניח.

פורסם
  • מחבר

סיכויים גדולים גם כרטיסי מסך עתידיים ?

פורסם

קצת מידע אודות המגמה שנוצרה בתעשיית כרטיסי המסך:

המגמה של חברות הגרפיקה היא ליצור כרטיסים שמקטינים את העומס החל על אפיק ה-AGP. אמצעים כמו T&L ו-Vertex Shaders, חוץ מהיתרונות הגרפיים שהם נותנים, מטרתם היא גם להוריד את כמות הנתונים שעוברים דרך ה-AGP. בגלל כל האמצעים הנ"ל, ההבדלים בין סוגי ה-AGP השונים הם זעירים.

בנוסף, משחקים לא מעבירים כמויות כל כך גדולות של נתונים גאומטריים שדורשים את המהירות של AGP4x וקל וחומר AGP8x. אז עד שמשחקים יתחילו להעביר כמויות עצומות של מידע לכרטיסי מסך, ההבדלים בין סוגי ה-AGP ישארו זעירים.

פורסם

דום 3 יעביר, לא?

פורסם

תלוי כמה זיכרון יש על כרטיס במסך...אם יש 128MB גם דום3 לא יעביר...

פורסם

לא נראה לי.

קארמק אמר שהוא עושה מודלים פשוטים למדי, ואת הפרטים הטקנים הוא יוצר בעזרת תאורה ו-BumpMapping.

פורסם

קצת מידע אודות המגמה שנוצרה בתעשיית כרטיסי המסך:

המגמה של חברות הגרפיקה היא ליצור כרטיסים שמקטינים את העומס החל על אפיק ה-AGP. אמצעים כמו T&L ו-Vertex Shaders, חוץ מהיתרונות הגרפיים שהם נותנים, מטרתם היא גם להוריד את כמות הנתונים שעוברים דרך ה-AGP. בגלל כל האמצעים הנ"ל, ההבדלים בין סוגי ה-AGP השונים הם זעירים.

בנוסף, משחקים לא מעבירים כמויות כל כך גדולות של נתונים גאומטריים שדורשים את המהירות של AGP4x וקל וחומר AGP8x. אז עד שמשחקים יתחילו להעביר כמויות עצומות של מידע לכרטיסי מסך, ההבדלים בין סוגי ה-AGP ישארו זעירים.

אכן

אותו דבר עם הדיוידי, הוא הופיע בדיוק כשמשחקים עברו לרינדור בזמן אמת ולא מראש, מה שהקטין את הנפח הדרוש משמעותית

פורסם

משחקים עבדו מתישהו על רינדור מראש?

פורסם

משחקים כמו X-Files, Neverhood וקווסטים רבים נעשו בשיטה זו ושקלו הרבה.

פורסם

אני מכוון לתלת-מימד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים