פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך:XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקרXL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXTGT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך.TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול.LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילותSE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מה זה קשוראני לא מדמיין את מהנדסי מרצדס חושבים על כרטיסי מסך וכינוים מסוימים
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים [ltr]what bullshit...GT - Grand Turismo (race / sport version)TD - Turbo Dieselwhen we bought our peugeot 206 there was 2 different version the XT and XS, but they referred to trim level.[/ltr]
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מה??ממש ממש לאקודם כול אם כבר זה מייצג רמת איבזור שונה (מה שגם לא נכון לגבי מה שאמרת)..וL במרצדס מייצג LONG (דגם ארוך)...וTD זה טורבו דיזלוGT זה GRAND TURISMO (כמו שאמרו פה..)..לא שמעתי על שום מרצדס שהדגם שלה זה XT...אז תגיד לאבא שלך שיבדוק טוב את הדגם של המרצדס שהוא בדקכי לא בטוח שזה מרצדס...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ממה שהזכרת פה, היחיד שאני יודע שקיים אצל מרצדס זה הSE אבל חלש? ממש לא.... תלוי בסוג המנוע. זול? צא מהסרט שלך אחי :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.