פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים מולקסים לא חסר לךתמיד עדיף לחבר עוד נקודת חשמל ללוחוד"א אין ב OCZ את החיבור 8 פינים כי זה תקן יחסית חדש שעוד לא תפס תאוצה (EPS 12V)
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים מחבר אז לחבר בטוח סופית ?כי פחדתי שאולי זה כמו בSATA ששני חיבורי מתח יכולים להרוס ...יש לי מולקסים אם לא היה לא הייתי שואל ...תודה רבה רבה לכל העוניםעריכה :זה נועד לתת יותר יציבות(SLI)לפחות ככה זה ב-DFI... אבל אין לי SLI ???
פורסם 2005 באוקטובר 2819 שנים גם בלי הSLI תמיד עדיף לחבר חיבור חשמל בלוח אם (הוא לא סתם שם..)תקבל יותר יציבות (אולי לא תרגיש אבל...)
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים שלום!אתם בטוחים שלא חייבים לחבר את חיבור ה8 פינים?כי אני מתכנן לקנות את הלוח הזה ואין לי כח להחליף גם ספקמה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.