פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום לכולם!אני מתנצל מראש על השפה פשוט אני בלחץ ואני חייב פתרון לבעיה! עמכם הסליחהלפני כמה ימים עבדתי עם המחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט.כשהוא היה אמור לעלות מההתחלה אז היתה הודעה שאיזה קובץ חסר במערכת..אחרי ניסיונות כושלים לשחזור הקובץ החלטתי להתקין מחדש תאקס פי באותו כונן של הווינדוס הקודם,אך ללא פירמוט.כשעלה הווינדוס החדש אז רציתי להעביר את כל המסמכים מהווינדוס הקודם, וכשניסיתי להיכנס לתיקייהשל המסמכים שלי אז הוא כתב לי שאין גישה למסמכיםעכשיו אני יודע שהם שם ולא נעלמו או נמחקו אבל איך אני מצליח להיכנס לתיקייה?יש שם מסמכים ודברים נורא נורא חשובים ואני חייב למצוא אותם!!תודה רבה רבה לכל מי שעוזר
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר ז'תומרת להיכנס לווינדוס במצב בטוח ואז לנסות לגשת לתיקייה?אני אנסה ואז אכתוב את התוצאהולהיכנס ביוזר אחד אני לא יכול כי היוזר היחידי במחשב הוא אני והוא בדרגת admin.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לפי מה שידוע לי ההתקנה ללא פירמוט עושה בד"כ המון בעיות כנראה בגלל הרג'יסטרי.אני לא מכיר דרך קלה לפתור את זה. אם תצליח במצב בטוח זה יהיה מצוין.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים כשאתה לוחץ על F8 אתה יכול לראות את שני הגרסאות שמותקנות אצלך פשוט תנסה שוב להיכנס לקודם ואז כנראה אני מניח שתיהיה לך גישה לקבצים אבל אני חושש שאם אין לך גישה עכשיו זאת אומרת שהווינדוס מחכה לפירמוט של אותו כונן ככה שלא ניראה לך תצליח אלא אם תשתמש בתוכנות שחזור למיניהם
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר נכנסתי במצב בטוח ואכן נתנתי גישה לאדמיניסטריטור (שזה אני) לעיין בתיקייה הבעייתית.מה שמעניין זה שרק במצב בטוח הייתי יכול לאפשר את הגישה ולא במצב רגיל של ווינדוס.בכל אופן, תודה רבה לאחד שהציע את הרעיון להיכנס במצב בטוח... אני מניח שלא הייתי חושב על זה לבד חחהבעייה נפתרה.. תם ונשלם לעולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.