פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מי קונה סורק לעזאזל?אני.אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים...דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן).יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים.אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי...חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב...זהובהיי
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים באמת הגזמת(עם ה4000) למה אתה לא יכול לחפש באתרים כמו olsale p1000 noacomp logicpc ksp ועוד ............................. כל כך קשה לחפש לפני שנכנסים לאתר לבקש תשובה?? לי יש סורק מזה ישן hp scanjet 3400c אם למישהו יש את אותו אחד אז תגידו סתם בשביל הקטע אני ממליץ לך לקנות סורק של HP הוא לא עשה לי בעיות אף פעם ואחרי 4 שנים הוא פועל מעולה רק כשיישרף או יישבר אני אחליף וזה יהיה עוד הרבה זמן
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים ashkenazone - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים link=topic=148242.msg1248198#msg1248198 date=1130423283]לי יש סורק מזה ישן hp scanjet 3400c אם למישהו יש את אותו אחד אז תגידו סתם בשביל הקטע גם לי יש אותו סורק מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.