פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אהלן לכולםאני רוצה לקנות בשביל המחשב שלי הגה שיש בו גם קלאץ' וידית הילוכים(תיבה ידנית), האם יש חיה כזו שאתם מכירים אותה?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים גם אני הייתי שמח לדעת אם יש חיה כזאת אבל זה לא נראה לי קיים מהסיבה הפשוטה שלכל מכונית יש מס' הילוכים שונה. לך תמצא גיר עם 7 הילוכים לבוגאטי ווירון התיבה היחידה שעולה בדעתי שאולי קיימת היא סטייל טיפרוניק. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר רגע, והסטייל טיפרוניק - אתה יכול לתת לי בבקשה עליו עוד פרטים/לינק/כל דבר אחר שיעזור לי למצוא אותו בשוק...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אין משחקים שתומכים בקלאץ'תעשה טובהשחק עם המקלדתוראה מצורף בזאת קלאץ' מואר בלדים[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אין משחקים שתומכים בקלאץ'תעשה טובהשחק עם המקלדתוראה מצורף בזאת קלאץ' מואר בלדיםדווקא יש ..בשביל מה עשו את LFS ? www.liveforspeed.comאחלה משחק ברשת ואם כבר מדברים על שליטה , אז המשחק הנ"ל מאוד ראליסטי בנוגע להיתנהגות הרכב בדוק ! עם מקלדת זוועה לשחק ( חובה הגה או GAMEPAD או עכבר )
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים גם אני חיפשתי הרבה הגה עם קלאץולא ממש מצאתי (אם יש אז הוא בטח עולה הרבה כסף יחסית..)..הכי קרוב שמצאתי זה הילוכים (למעלה/למטה)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.