פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים שלום לכולם לפני כמה ימים מכרתי את ה ati tv wonder ve שהיה לי כמה שנים טובות בגלל איכות תמונה .. עבודה .. וקריסות בxp ןwin2k ב98 הוא עובד מצוין לכן אני מתעניין כרגע בכ. טלוויזיה פשוט זול וטוב ( the 3 magic wods ) :elkgrin: ובעיקר תמיכת דריוורים ותוכנה לכיוון עדין של התחנות ... לati שהיה ברשותי לא היה כיוון עדין וזה היה חיסרון גדול מאוד אף כי איכות התמונה היתה מהמעולות שראיתי לכ. טלוויזיה אם אפשר אז לא flyvideo .. לא אוהב אותם האפשרויות שיש לי קרוב הם: pinnacle remote + capture creative tv card לינקים לכרטיסים המוצעים לקניה בחנויות בארץ יקובלו בברכה תודה
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים יש לי FLYVIDEO ואני מרוצה ממנו בהתחלה הוא היה דפוק אבל יצאו דרייברים חדשים ועכשיו הוא ממש פצצה אם אהבת ATI תקנה את הall in wonder שזה כרטיס מסך עם כרטיס טלויזיה מובנה ובדגמים החדשים יש אפשרויות מגניבות כמו לעצור סרט באמצע ללכת לשרותים לחזור ולהמשיך לראות וכאלה שטויות אז אם יש לך כסף לך על ATI הכי בטוח גם מבחינת תמיכה לXP וגם אם אתה לוקח את ה ALL IN WONDER RADEON 8500 128MB DDRאז לא רק שיש לך כרטיס טלויזיה טוב אז גם כרטיס מסך בין המובילים כיום
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים וכל זה בערך 2000 ש"ח... אולי הוא לא רוצה כרטיס מסך?הכרטיסים טלויזיה הכי טובים הם של HAUPAUGE מומלץ דגם THEATER שלהם היבואנים זה:www.rel.co.ilתשאל אותם מחירים.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים מחבר תודה ibrowבדיוק שלחתי להם email .. מעניין איזה תג מחיר הם ישימו על זה .. ראיתי שהמחיר בחול בערך 130$עד עכשיו אפילו לא הכרתי את הכרטיסים שלהםנראה טוב מאוד :smoke:
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים HAUPPAUGE הוא הכל פרט לכרטיס תקציבי. אתם מוזמנים לבקר במדור כרטיסי טלויזיה של למיר. שם תראו כמה דגמים שנמכרים ומה המחיר שלהם. זה סיפור יקר, ואם אין ליבואן במלאי ובכל זאת רוצים הזמנה מיוחדת זה מיקר את הסיפור בעוד 100 דולר (ואפילו יותר).לא לגעת ב-PINNACLE. כרטיס זבלי. כרטיס טלויזיה של CREATIVE בכלל לא ראיתי בארץ , מישהו יודע על מקום שמוכרים אותו ? איסטרוניקס לא מביאים אותו.כרטיס מצוין ולא יקר זה ה-CINERGY 400 של TERRATEC. ההתקנה של הדרייברים שלו ב-XP היא אוטומטית אם מתחברים לאינטרנט אחרי שמכניסים את הכרטיס לחריץ PCI פנוי. איכות תמונה מעולה. מגיע עם שתי תוכנות. אחת של TERRATEC שמאפשרת הקלטות בכל מיני פורמטים של AVI (כולל DIVX) ורזולוציות. והשניה היא WINDVR שמאפשרת תיזמון הקלטות , TIME SHIFTING והקלטה ב-MPEG1 ו-MPEG2 (כולל VCD, SVCD ו-DVD).
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים אני הייתי הולך על הכרטיס של חברת MSI ששמו MSI TV@nywhere שכולל בתוכו טיונר חדשני ומעבד גרפי חדש של חברת Conexant שרכשה את החברה שהייתה אחראית ליצירת ה CHIP עליו מבוססים כל כרטיסי ה FLYVIDEO ו AVERTV וגם דגמים מסוימים של HAUPAUGE הנקרא BT878 או BT848 לפי איכות הכרטיס. כל הכרטיסים הנמכרים בארץ מבוססים על אותם ציפים ישנים למעט ה MSI שמבוסס על ציפ חדש שמכיל בתוכו תמיכה לדחיסה בזמן אמת של MPEG1, MPEG2 ואפילו MPEG4 שאם אני לא טועה זה הכרטיס היחיד והוא מאפשר סטריאו,חיבור וידאו נוסף או DVD בנוסף לטיונר ואיכות תמונה שלא ראית ברוב הטלוויזיות. אם אתה רוצה פרטים נוספים יש באתר הזה: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/product_detail.asp?model=TV@nywhereוגם באתר הזה:http://www.msi.com.tw/program/products/per/per/pro_per_detail.php?UID=342&MODEL=MS-8876שווה להציץראיתי אותו פעם נמכר בארץ אבל אני לא זוכר איפה אבל אני זוכר שהיה יחסית זולאולי מישהו אחר יודע איפה אפשר להשיג את הכרטיס המענין הזה?
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים דרך אגבהכרטיס של TERRATEC ושל MSI מבוססים על אותו ציפ חדש ככה ששניהם מאוד איכותייםאני הייתי הולך על הזול מבניהם...
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים כמה טעויות יש לשניים האחרונים שהגיבו פה, אז ככה.הכרטיס של MSI לא כולל שום תמיכה ב-MPEG1 , MPEG2 ו-MPEG4. התוכנה שמסופקת איתו היא WINDVR (כמו במקרה של TERRATEC וגם כרטיסי ג'יפורס 4 חדשים מגיעים איתה לפעמים כשיש להם פונקצית VIVO). כל כרטיס טלויזיה כזה (MSI, TERRATEC, FLYVIDEO, ATI ALL IN WONDER וגם ה-HAUPPAUGE המהולל) משתמש במשאבי המחשב אם רוצים דחיסת וידאו (ואודיו) בזמן אמת, ולכן מעבד חזק יותר = איכויות הקלטה גבוהות יותר ורזולוציה גבוהה יותר ללכידת וידאו.הכרטיס של MSI לא מדהים, אצלי הוא קולט בקושי 9 תחנות מהמבחר שיש לערוצי זהב באנלוגי (ולחלק מה-9 תחנות האלה הוא לא עושה FINE TUNING בכלל ויש הפרעות). אולי זאת בעיה בכרטיס שלי וכרטיס אחר כן יפעל טוב, אני לא יודע. מכרו אותו בפנדה ועכשיו אני לא רואה שיש להם אותו באתר יותר.הכרטיס של MSI לא קולט סטריאו בארץ. אין מה לעשות. תמיכה ב-NICAM STEREO גוררת מחיר גבוה יותר של כרטיס הטלויזיה.ה-MSI בנוי ממפענח הוידאו של CONEXANT CX881 והכרטיס של TERRATEC בנוי בכלל ממפענח של פיליפס. לשניהם יש איכות מצוינת של עיבוד וידאו (הכל יחסי כמובן למעבדים הזיבליים BT828, BT848 ו-BT878)מבין שניהם עדיין עדיף ה-TERRATEC שיש לו יבוא קבוע לארץ על ידי FIVE EXITS ושנתיים אחריות. (וכמובן דרייברים רישמיים וחתומים דיגיטלית ל-WINDOWS XP, מה שחסר ל-MSI).סתם משהו לגבי הכרטיס של HAUPPAUGE שהוזכר פה (WINTV THEATRE). אין ספק שזה כרטיס איכותי. הוא גם יקר מאד. לצערי הוא גם די מיושן. אמנם הוסיפו לו שלט רחוק שלא היה במקור אבל עדיין, הוא מבוסס על ה-BT878 שזה מפענח וידאו לא טוב במיוחד. הוא כולל תוכנה די מיושנת בלי דחיסת וידאו ובלי טיימר להקלטות.זה כרטיס שחברת HAUPPAUGE לא דוחפת יותר מדי כי הם מעדיפים למכור את ה-PVR המעולה שזה ממש וידאו דיגיטלי משוכלל, והוא גם עולה הון כסף יחסית לכרטיס טלויזיה.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים מחבר גיל .. ראיתי אותו בקטלוג של רעותעוד לא ראיתי את הכרטיס עצמו ואת הדגם .. אני יהיה שם מחר אני ישאלדרך אגב .. 39$ .. מחיר מצחיק ביותר
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים רגע ומה עם הכרטיס הזה הוא שווה אגורה? יש אותו עכשיו בפנדהWinFast TV2000 XP Leadtek?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים רגע ומה עם הכרטיס הזה הוא שווה אגורה? יש אותו עכשיו בפנדה WinFast TV2000 XP Leadtek? תקנה ותנסה
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הסתכלתי כעט בנתונים שמציע הכרטיס של Leadtek והם מאוד מענינים והוא כולל טיונר כפול שמאפשר או לצפות בשני ערוצים בו זמנית בשיטת PIP (שאינה אקטואלית למנוי הדיגיטאל שביננו) או להאזין לרדיו ולצפות בערוץ בו זמנית ע"י חיבור הטיונר השני לשקע הרדיו לי זה של הטלוויזיה.כמובן שניתן לעשות גם כל דבר כזה בנפרד, כלומר לצפות בערוץ אחד או רק להאזין לתחנה האהובה עלייך. הכרטיס עצמו כולל שלל חיבורים וניתן לחבר עליו כמות מכובדת של אביזרים. בעיה אחת שכן הבחנתי בה היא שהתוכנה המצורפת הינה יחודית לכרטיס ולכן לא יהיו לתוכנה עידכונים תכופים כפי שיהיה לכרטיסים של Terratek ו MSI ששניהם משתמשים בתוכנה WinDVR של חברת InterVideo המוכרת בעיקר בשל תוכנת ה- WinDVD שלה, אומנם תוכל להשיג את התוכנה ולהשתמש בה אך לא תיהיה לך תמיכה סידרתית בתוכנה (כפי שאין לכרטיסים שהיו מבוססים על מספר ציפים ישנים של Booktree המנוחה) ויכולת לצוץ בעיות, ועל אף זאת עלי לציין שהתוכנה המצורפת אינה כל כך נוראה. לפי ההתרשמויות מהכרטיס שאני קראתי הבחנתי כי לכרטיס ישנה בעית סאונד חמורה ואיכות הקלטה לא ממש טובה בלשון המעטה למרות שלא בדקתי את הכרטיס באופן אישי. יכול להיות שעידכוני תוכנה יפתרו את הבעיה אך גם יתכן שישנו רכיב חולה בכרטיס.המאפינים היבשים של הכרטיס מענינים אך אין לי מושג איך זה עובד במבחן המציאות. את המאפינים ניתן לקרוא באתר הבא:http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/multimedia/TV2000_XP/TV2000-XP.aspוהנה גם כמה התרשמויות כלליות מהכרטיס:http://www.vcdhelp.com/capturecards.php?CaptureCard=winfast&Search=Searchנו אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס עדיף?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים לפי התגובות שפירסמו בלינק השני שהביא כאן NEWZ, הכרטיס של לידטק לא פחות דפוק מכרטיסי המסך שלהם ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים דווקא כרטיסי המסך שלהם מאוד יקרים וגם כרטיס הטלוויזיה שלהם לעומת המתחרים (FlyVideo ו - Terratek)דווקא יש לכרטיסים פיצ'רים יפים כמו רדיו ותמונה בתוך תמונה אבל ביננו מה צריך את כל זה,רדיו יש בכל פינה בבית ומי בכללל צופה בשני ערוצים בו זמנית. בסוף, השורה התחתונה קובעת ז"א האיכות של הכרטיס, אם אין לו בעיות מיוחדות ואם יש לו את כל מה שאנחנו מחפשים. לא יודע מה אתכם אבל אני חושב ללכת על הכרטיס של Terratek כהימור, רק בגלל שהדריברים שלו מעודכנים יותר (בשלושה ימים אבל בכל זאת). מה אתם הייתם לוקחים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.