פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים תמונה יפה מאד. הנה עריכה שביצעתי עליה, התמונה ברזולוציה גבוהה וחיתוך שמצא חן בעיני :
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים נוף מדהים, מזכיר קצת את המפה Rhyne Valley בCOD...Chevy - העיבוד תמונה יצא ממש טוב, איזה עיבוד עשית?
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים תמונה יפה מאוד אני מאוד אוהב את הרעיון הלא שגרתי של תמונות נוף עם קומפוזיציה אנכית, אבל חצי האי קצת מפריע לי. הנה קרופ חלופי שמבוסס על העריכה הראשונה של Chevy:
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים על העריכה- לא יודע למה אצלי הירוק נראה מלאכותי ואני נמצא על 6500 קלווין
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים מחבר זה צולם על אחד ההרים שמקיפים את st.moritz, למי שמכיר. מקום מדהים וגם עם העריכה הדשא לא נראה מלאכותי, זה נראה ככה פשוט צילמתי כמו טמבל.
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים זה צולם על אחד ההרים שמקיפים את st.moritz, למי שמכיר. אחד אתרי הסקי היוקרתיים בעולם 8)
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים for some reason i can't write in hebrew now, my computer is really freaked out in the last several days.Anyways, it's a very nice picture, it got a nice variation of colors.I've been i'n St.Moritz ladt week and when i've been there I havn't seen one bit of green fields there? have you taken this photo recently?
פורסם 2005 באוקטובר 2819 שנים מחבר אחד אתרי הסקי היוקרתיים בעולם 8) זה צולם בחופש הגדול, בטח הכל מוצף שם עכשיו בשלג אז לא תמצא שדות ירוקים (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.