פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל.מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה.הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו).הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים?נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה אתם הייתם מעדיפים!תודה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר אחי תעשה לי טובה אל תשנה את נושא הדיון אני אשמח לך לענות לך אם תפתח דיון ותשאל אותי . תאמין לי שהוא הגיע!
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אלוהים יודע....אולי בחודש הקרובאולי בחצי שנה הקרובה....תיכנס לIAUDIO.COM
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר למה לי לחכות לU3 אם יש נגן נורא דומה לו ולדעתי גם יותר טוב iriver u10!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.