פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים שלום לכולם אני צריך להתקין Messenger לצורכי עבודה אבל אני שונא את התוכנה הזו היא משתלטת על המחשב ודוחפת את עצמה בכח לקום מקום. מישהו מכיר אולי תוכנה פשוטה וחלופית (עדיף כמה שיותר מכוערת) שאני יוכל לתקשר בעזרתה עם אנשים שיש להם Messenger ? תודהץץ
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לא כל מה שתוכנות אנטי-וירוס\אנטי-ספייוור אומרות הוא נכון, יש גם לפעמים false positives מצד שני יש גם גרסאות נגועות בספייוור של yahoo messenger שמסתובבות ברשת, יכול להיות שהוא נפל על אחת
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר התקנתי את התוכנה אבל לא נראה לי שהיא מאפשרתלהוסיף משתמשי MSN MESSENGER !היא מבקשת רק משתמשי יאהוו...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר כן, עכשיו הסתכלתי עליה ובאמת היא נראית יפה ופשוטה!כמו שאני אוהב, כמה שיותר מכוער יותר טוב
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר ה Miranda תומך בעיברית ?אני לא רוצה תפריטים בעיברית, רק שנאי יוכל לקרוא עיברית ולכתוב..כי עכשיו זהלא נראה לי עברית, אלא אם כן אני נכנס לזה דרך ההיסטורי..זה מעצבןיכול לשלוח SMS ?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים תראה באתר שלהם!יש פלאגיניםבינהם אחד שמאפשר לשלוח SMSועוד אחד שמתקן את העברית!או שתרשום בגוגל בעברית מיאנדה יש מלא מדריכים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.