פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תהנה, זה אחלה נגן (סתם שאלה...זה 2 או 4 ג'יגה ?).אך החסרונות של האייפוד ידועים.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר זה ה4GB.... חסרונות? כן.. אבל נטו אני צריך לשמוע mp3 ולא כל הזיבולים והגימיקים שאני לא משתמש בהם
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים כדאי מאוד שתזמין לו פאנל חדש,השריטות שהוא יקבל כל פעם שתכניס אותו יגרמו לך כאב ראש,עוד משהו,המסך שלו מאוד(מאוד ) שביר ובכלל תצטרך לשמור עליו פי 3 יותר מאשר מהאייפודים השמנים והמשעממים (מישהו אמר דור שני? )
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר בנתיים בגלל השריטות השארתי את הניילון המקורי על החזית... לגבי צריך לשמור עליו וכל השטויות האחרות.. אני לא הולך להשתמש בו הוא של אבא שליאם הוא ישבר הוא יתקן אותו אל דאגה...האיפודים האחרים זה דור שלישי ורביעי [מסך שחור לבן]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.