עבור לתוכן

P4 2.0 & Asus P4S533

Featured Replies

פורסם

כדאי לקנות?

ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ...

תודה

פורסם

2.0A ? כלומר נורט'ווד ?

לגבי תמיכה ב-DDR333, אם הדבר חשוב לך כל כך אז בסדר, אבל כעיקרון ע"י משחק קטן בביוס אתה יוצר לעצמך תמיכה ראויה בזכרונות אלה בקלות יחסית ועם ביצועים טובים לא פחות אם לא יותר...

פורסם
  • מחבר

2.0A ? כלומר נורט'ווד ?

לגבי תמיכה ב-DDR333, אם הדבר חשוב לך כל כך אז בסדר, אבל כעיקרון ע"י משחק קטן בביוס אתה יוצר לעצמך תמיכה ראויה בזכרונות אלה בקלות יחסית ועם ביצועים טובים לא פחות אם לא יותר...

כמובן שנורט'ווד...

טוב, אז הלוח הזה בסדר? לא יהיו בעיות בגלל שלמעבד יש FSB 400Mhz , נכון?

פורסם

לא יהיו בעיות, פשוט יש תמיכה במעבדי נורת'ווד B ככה שברגע ה"הכנסה" הוא מזהה אותם כמעבדים שפועלים בFSB של 133 ואין צורך להעלות ידנית.

הוא בסדר, לא הכי מלהיב (SIS) אבל בסדר.

פורסם
  • מחבר

ומה בעניין O/C ?

פורסם

בינוני מינוס...

פורסם
  • מחבר

אי חושב שאני אוכל לחיות עם זה...

טוב, תודה רבה

פורסם
הוא בסדר, לא הכי מלהיב (SIS) אבל בסדר

גם אני חושב לקנות את הלוח הזה והייתי רוצה שתסביר מה לא מלהיב בלוחות שמבוססים על הצ'יפסט של סיס?

יש תחליף אחר שיוציא יותר מהמעבד?

פורסם

"בבר" שמע..כתבתי את זה די הרבה פעמים, אשמח אם תשתמש בחיפוש.

לגב תחליף- מה התקציב? מה הצרכים?

פורסם

אמממ לגבי הצרכים המחשב הוא למשחקים בעיקר ואני קונה זיכרון DDR 2700...אני מחפש משהו שיחזיק את עצמו וגם את המחשב כמה שנים טובות

לגבי תקציב הייתי אומר משהו בסביבות ה 800 ש"ח

פורסם

160 ש"ח יש אפשרות להוסיף?

לסימפלטק הגיע הIT7-2 שהוא כנראה הלוח הטוב ביותר למערכת מבוססת P4+DDR כיום אחרי הIT7 (אני אומר זאת כיון שלא ידוע עדיין אם הIT7-2 מגיע לתוצאות O\C זהות).

בניגוד לקודמו הוא כולל גם חיבורי PS\2, שני ערוצי SATA וסלוט PCI נוסף (לפי מיטב זיכרוני).

כדאי ;)

פורסם

תודה על ההצעה אבל לא נראה לי שאני צריך כזה דבר אני אסתפק בלוח של אסוס

פורסם

בחירה שלך, תתחדש.

ד"א- למה לא מערכת מבוססת אט'לון אם לא מתוכנן OC?

פורסם

המעבד של AMD היה אפשרות טובה מאוד

אבל החלטתי בסוף שאני נשאר עם אינטל כי עד עכשיו הם לא איכזבו אותי (טפו טפו טפו) ואני לא רואה סיבה (חוץ מזה שאט'לון יותר זול) ללכת ולשנות כי בסה"כ הביצועים הם פחות או יותר אותם ביצועים.

אני יודע שזה אולי בזבוז של כסף אבל הרכב מנצח לא מחליפים

פורסם

האט'לון זול יותר ונותן ביצועים למעבד מבית אינטל שמקביל לו, לכן כדאי ללכת עליו..כמו כן כמו שציינת יש חיסכון בכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים