פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים)p4 3.2512x2 kingston 4006800gt160gbהלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרהההההאני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantakeאבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראשנ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בפעם המיליון intel suck קנו amd תן תקציב ואני ארכיב לך משהו יותר טוב למרות שזה לא קשור לפה היית צריך לפתוח את התראד בפורום מפרטי מחשב
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בפעם המיליון intel suck קנו amd תן תקציב ואני ארכיב לך משהו יותר טובתפסיק עם השטויות האלה. אומנם AMD הם היום BETTER VALUE FOR MONEY אבל intel suck זה שטויות ממדרגה ראשונה.לפותח הטרד, תן תקציב ומאיפה אתה רוצה לקנות (או איפה אתה גר כדי שנוכל להמליץ לך על חנות האזור) ויבנו לך מפרט הרבה יותר טוב.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טוב.. בסדר אינטל היו טובים בעבר כיום ה-AMD עוקפים אותם וזה הכל!!! בולשיט, AMD יותר משתלמים מבחינת מחיר, ויש להם יתרון קטן למשחקים....אינטל עדיפה בדברים אחרים.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בולשיט, AMD יותר משתלמים מבחינת מחיר, ויש להם יתרון קטן למשחקים....אינטל עדיפה בדברים אחרים.בולשיט רק בקידוד הם יותר טובים וה-AMD כפולי הליבה עוקפים אותם גם בקידוד
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אולי במקום להתווכח תעזרו לבחור!!!ותפרט קצת מה אתה רוצה שיהיה במארזאתה רוצה מארזפשוט/רגיל/קטודות/חלון...??ולגבי הספק (בגלל ה6800 אתה חייב לפחות 350W)..תשאל פה (בטוח יעזרו לך יותר מהר..)http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140478.2840
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טרנספורמר+ FSP400W = יוצא 780ש"ח בנועה.בולשיט, AMD יותר משתלמים מבחינת מחיר, ויש להם יתרון קטן למשחקים....אינטל עדיפה בדברים אחרים.תכל'ס הוא צודק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.