פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים שלום רק התחלתי להשתמש ב-FIREFOX ואני ממש נהנה אבל יש לי בעיה הורדתי סקין ורשום לי שאני צריך לאתחל את ה-FIREFOX כדי שהסקין יעבוד אז התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה מישהו יכול לעזור כיצד לאתחל את ה-FIREFOX? תודה מראש!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים גם לי יש FIREFOX והוא הדפדפן הכי טוב שהיה לי אבל לא ניסיתי להוריד סקינים אז אני לא יודע
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כדאי שתתחיל לכתוב כותרות ענייניות. נוספה לך אזהרה אחת, לאחר 3 אזהרות תורחק מהפורום. אנא ערוך את כותרת הדיון הזה. תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש wtf? אני לא מאמין שהצעת את זה ואף אחד לא הגיב סך הכל הכוונה היא לסגור את פיירפוקס ולפתוח אותו מחדש
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה לכבות את המחשב ולהדליק מחדש :lol: דיי אני מת.... זה מה שקורה כשנובים עונים לנובים :(ולא, אני לא מדבר על מספר התגובות או הכוכבים) סך הכל הכוונה היא לסגור את פיירפוקס ולפתוח אותו מחדש ^^^^^ what he said
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טוב שהוא לא אמר לכבות את המחשב, להוציא את הסוללה של הלוח לאפס את הביוס לפרמט להתקין את ווינדוס ולהתקין מחדש את פיירפוקס :
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר :lol: דיי אני מת.... זה מה שקורה כשנובים עונים לנובים :(ולא, אני לא מדבר על מספר התגובות או הכוכבים)^^^^^ what he said קראת לי נוב חתיכת נוב רק התחלתי להשתמש בפיירפוקס אז אני לא ממש מבין עובדה שהסתדרתי לבד
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים קראת לי נוב חתיכת נוב רק התחלתי להשתמש בפיירפוקס אז אני לא ממש מבין עובדה שהסתדרתי לבדובגלל זה בדיוק אתה נוב.זה לא עניין של העלבה או משהו. אתה פשוט חדש בנושא וזה ממש מצחיק מה שקורה כשאנשים שלא מבינים מנסים להסביר למישהו שגם לא מבין.אתה לא צריך לקחת קשה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים קראת לי נוב חתיכת נוב רק התחלתי להשתמש בפיירפוקס אז אני לא ממש מבין עובדה שהסתדרתי לבדאתה צריך להיות נוב די רציני בשביל לא להבין את ההוראה הפשוטה[בתרגום חופשי לעברית]:"הסקין יופעל ברגע שתיכנס לפיירפוקס מחדש".ואני שמח מאוד שהסתדרת לבד לבסוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.