עבור לתוכן

התקנת סקין בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

שלום רק התחלתי להשתמש ב-FIREFOX ואני ממש נהנה אבל יש לי בעיה הורדתי סקין ורשום לי שאני צריך לאתחל את ה-FIREFOX כדי שהסקין יעבוד אז התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה מישהו יכול לעזור כיצד לאתחל את ה-FIREFOX?

תודה מראש!

:yelclap:

פורסם

לכבות את המחשב ולהדליק מחדש

פורסם
  • מחבר

נו.. עשיתי גם את זה ושום דבר לא קרה :nixweiss:

פורסם

גם לי יש FIREFOX והוא הדפדפן הכי טוב שהיה לי אבל לא ניסיתי להוריד סקינים אז אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

לא חשוב הסתדרתי תודה רבה!!! :yelclap:

פורסם

פשוט צריך לסגור הפיירפוקס ופעם הבאה שתעלה אותו ההגדרות החדשות יפעלו...

פורסם

כדאי שתתחיל לכתוב כותרות ענייניות. נוספה לך אזהרה אחת, לאחר 3 אזהרות תורחק מהפורום. אנא ערוך את כותרת הדיון הזה. תודה.

פורסם

wtf? אני לא מאמין שהצעת את זה ואף אחד לא הגיב :screwy:

סך הכל הכוונה היא לסגור את פיירפוקס ולפתוח אותו מחדש

פורסם

התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה

:lol: :lol: :lol:

דיי אני מת....

זה מה שקורה כשנובים עונים לנובים ::)(ולא, אני לא מדבר על מספר התגובות או הכוכבים)

סך הכל הכוונה היא לסגור את פיירפוקס ולפתוח אותו מחדש

^^^^^

what he said

פורסם

טוב שהוא לא אמר לכבות את המחשב, להוציא את הסוללה של הלוח לאפס את הביוס לפרמט להתקין את ווינדוס ולהתקין מחדש את פיירפוקס ::)

פורסם

חחחח במקרה כזה אני דווקא יאמין שזה לא עבד לו

פורסם

מן הסתם :P

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

דיי אני מת....

זה מה שקורה כשנובים עונים לנובים ::)(ולא, אני לא מדבר על מספר התגובות או הכוכבים)^^^^^

what he said

קראת לי נוב חתיכת נוב רק התחלתי להשתמש בפיירפוקס אז אני לא ממש מבין עובדה שהסתדרתי לבד

פורסם

קראת לי נוב חתיכת נוב רק התחלתי להשתמש בפיירפוקס אז אני לא ממש מבין עובדה שהסתדרתי לבד

ובגלל זה בדיוק אתה נוב.

זה לא עניין של העלבה או משהו. אתה פשוט חדש בנושא וזה ממש מצחיק מה שקורה כשאנשים שלא מבינים מנסים להסביר למישהו שגם לא מבין.

אתה לא צריך לקחת קשה.

פורסם

אתה צריך להיות נוב די רציני בשביל לא להבין את ההוראה הפשוטה[בתרגום חופשי לעברית]:

"הסקין יופעל ברגע שתיכנס לפיירפוקס מחדש".

ואני שמח מאוד שהסתדרת לבד לבסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים