עבור לתוכן

שאלה בקשר לגודל נקודה במסכי LCD + שאלה על קניית VP930B באמריקה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 2 שאלות.. :lol:

1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?)

2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?)

אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים בעריכת תמונות/וידאו בטקסט בכל מה שמסך יכול להציג)

תודה :lol:

עריכה.. אה ועוד משהו.. מסך כזה נוח למשחקים? ראיתי הרבה הודעות פה של אנשים ששואלים על רזולוציות (אני לא מבין כל כך ברזולוציות) ואם זה נוח לשחק ואם המסך מגביל כל מיני רזולוציות וכו'... אז, זה נוח ?

עוד עריכה...... כשיש פיקסלים שרופים זה משהו שאפשר לתקן או שצריך מסך חדש? (אני כבר לא כל כך בטוח אם לקנות מארה"ב בגלל שאין אחריות פה נראה לי..)

עוד עריכה! :s07:... אהממממ.. איך זה שאני לא רואה בשום אתר של שום חנות פרטים על MVA או איך שלא קוראים לזה? (ב VP930B)

פאק.. עוד עריכה... לכל מי שיש את המסך (אם יש למישהו פה) - אפשר לקבל קצת מידע על הביצועים?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

(ההורים שלי בארה"ב אז אני צריך תשובה בקשר לזה כמה שיותר מהר..)

פורסם

don't buy LCD in united states, service in this matter is VERY important.

if you somehow have to get it, make sure you check it in store.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים