עבור לתוכן

מספר שאלות- כרטיס מסך,מארז,צורב,לוח אם..?

Featured Replies

פורסם

המחשב שאני מדבר עליו הוא AMD 2500 64 ביט סמפרון סוקטS754

לוח אם ג'יגהבייט K8U( יש רק K8Uו אחד נכון?! פשוט לא מפורט לי יותר מזה..)

gigabyte radeon 9250 128

לפי מה שראיתי בהודעות בפורום הוא נחשב לישן.

בהנחה שאני עוד25+- ש"ח האם אני יכול למצוא כרטיס טוב יותר ולפחות חדש יותר?

הוצע לי מארז מאושר אינטל 630 black\silver

בנוסף יחליפו לי לספק 500W זה נאמר לי בלי שבכלל ביקשתי- הכול במחיר של 160 מזומן.

האם הוא טוב למחשב? צריך לבקש משהו מיוחד מבחינת שינויי מאוורים או ספק מסויים?

ביקשתי את הצורב המשלוב של NEC -בKSP הוא עולה 255. אבל איו במלאי ויכול להיות שיגיע בקרוב,

הוצע לי כתחליף טושיבה DVDRW SD-R5372V , על מה ללכת?

קניתי מSKYPC ליד צומת בית דגן, דרך אגב נותנים הרכבה חינם. בנתיים הכול טוב...

פורסם

לא נראה משהו.

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

לא נראה משהו.

מה התקציב?

תודה,

התקציב לא גבוהה יצא לי 2135

המחשב הוא למשחקים פשוטים ושימושים ביתיים, אופיס , אינטרנט, והורדות

אני הגעתי עם המיפרט לחנות... השינויים הם בגלל שהרכיבים הללו לא היו במלאי או בכלל לא היו..

השינויים הם: כרטיס מסך,צורב משולב לא בטוח יכול להיות שהNEC יגיע, ומארז- ולכן עליהם שאלתי

מה לגבי השאלות הספציפיות?

ניתן לקחת כרטיס מסך חדש וטוב יותר ב25+- ש"ח או להישאר?

פורסם

זה לא מפרט שמתאים למשחקים..

מינימום שבמינימום צריך כרטיס R9550 128mb 128bit

אני לא יודע את ההפרש מחירים איפה שאת מעוניין לקנות אבל הוא בטח עומד על 100-200 ש"ח..

מארז + ספק - ב-160 ש"ח הם דוחפים לך זבל, לא משנה אם הם אומרים 500W כי זה לא.. אבל בתקציב שלך אין הרבה ברירות.

פורסם
  • מחבר

זה לא מפרט שמתאים למשחקים..

מינימום שבמינימום צריך כרטיס R9550 128mb 128bit

אני לא יודע את ההפרש מחירים איפה שאת מעוניין לקנות אבל הוא בטח עומד על 100-200 ש"ח..

מארז + ספק - ב-160 ש"ח הם דוחפים לך זבל, לא משנה אם הם אומרים 500W כי זה לא.. אבל בתקציב שלך אין הרבה ברירות.

אוקיי תודה, בעיקרון זה למשחקים פשוטים..

סליחה אי הבנה שלי בעניין המחיר מי שראה מקודם להתעלם.

לגבי צורב אני אקח את הNEC

פורסם
  • מחבר

אוקיי דיברתי עם חבר שמבין ומכיר את המארז וזה בסדר.

לידע כללי מה צריך לחפש במארז מלבד אריזה גדולה ונוחה, איך יודעים שהוא לא "זבל"?

לגבי כרטיס מסך,

?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB?

ראיתי את זה במציאון ב390 בKSP

זה שווה, זה מתאים ללוח אם?

דרך אגב ,יש פה אחלה פורום, בנוי בצורה טובה...

פורסם

א. שים לב לחוקי הפורום - אין להקפיץ דיונים ע"י הודעה כפולה, אם יש לך משהו לשנות, השתמש בכפתור ה-modify.gif בצד שמאל.

אוקיי דיברתי עם חבר שמבין ומכיר את המארז וזה בסדר.

לידע כללי מה צריך לחפש במארז מלבד אריזה גדולה ונוחה, איך יודעים שהוא לא "זבל"?

?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB?

ראיתי את זה במציאון ב390 בKSP

זה שווה, זה מתאים ללוח אם?

באשר לספק כח, יש מספר חברות גדולות מוכרות בשוק הספקים, הפשוטים ועדיין נורמליים ביניהם שנפוצים בארץ הם: HEC, Thermaltake, Sirtec, FSP

בעיקרון אפשר לבדוק מה מצויין על הריילים של כל ספק, אבל לא חסרים מקרים שיצרנים לא מכובדים מדביקים מדבקות שיקריות על הספקי כח שלהם.

המדד הכי פשוט בד"כ הוא משקל.. אבל לזה אתה לא תשים לב בלי שתשווה בין ספק כח איכותי באמת לאחד ג'נרי עלוב.

מעבר לזאת הכי פשוט לדעת לפי המחיר.. אף אחד לא מנסה לדפוק אותך כאן אלא אם כן אתה מתעסק עם סוחרים מפוקפקים.

ספק כח 300W נורמלי שיתאים למערכת כמו שאתה מעוניין אמור לעלות בין 150-200 ש"ח.. המומלץ והמוכר מכולם הוא ה-HEC 300AR-T.

אם הספק שמציעים לך זול מדי, או אם ההספק גדול מדי (כמו 500W ב-150 ש"ח) אתה יכול להבין לבד שאיכותו ירודה יותר.

באשר לכרטיס מסך מ-KSP, אם זה מה שאני חושב שזה, תתרחק כמו מאש.

עבדתי שם לפני שנה והם קיבלו משלוח של כרטיסים ג'נריים כאלה לא מוצלחים במיוחד בוא נגיד, אני מקווה שהם עשו בשכל ונפטרו מהם, אבל לא הייתי סומך על זה יותר מדי לצערי.

פורסם
  • מחבר

אם הספק שמציעים לך זול מדי, או אם ההספק גדול מדי (כמו 500W ב-150 ש"ח) אתה יכול להבין לבד שאיכותו ירודה יותר.

באשר לכרטיס מסך מ-KSP, אם זה מה שאני חושב שזה, תתרחק כמו מאש.

עבדתי שם לפני שנה והם קיבלו משלוח של כרטיסים ג'נריים כאלה לא מוצלחים במיוחד בוא נגיד, אני מקווה שהם עשו בשכל ונפטרו מהם, אבל לא הייתי סומך על זה יותר מדי לצערי.

אני ישים לב לספק.. הוא אמר שיחליף לי אותו ל500 למרות שהא כבר בא עם 400.

מכיוון שזה מארז מאושראני ישאר עם הספק, ואמנע מהספק שהוא התכוון לדחוף לי שם.

אולי אני אשאר הכרטיס מסך, ומקסימום בעתיד אני אקנה כרטיס מתאם  PCI-E  ,זה אפשרי נכון?!

פורסם

אין דבר כזה מאושר ATX כי אין גוף שמאשר את המארזים. לכן אני בטוח שהוא תוקע לך מארז ג'נרי עם ספק זבל וכדאי מאוד שתחליף את הספק למה ש-BIODOME הציע לך או שפשוט תיקח את המארז COMPUCASE CI-6A19 שבא עם ספק כח של HEC. לגבי המתאם מ-AGP ל-PCI-E הוא כרגע לא יוצא לשוק ולכן אין לך מה לבנות עליו.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה מאושר ATX כי אין גוף שמאשר את המארזים. לכן אני בטוח שהוא תוקע לך מארז ג'נרי עם ספק זבל וכדאי מאוד שתחליף את הספק למה ש-BIODOME הציע לך או שפשוט תיקח את המארז COMPUCASE CI-6A19 שבא עם ספק כח של HEC. לגבי המתאם מ-AGP ל-PCI-E הוא כרגע לא יוצא לשוק ולכן אין לך מה לבנות עליו.

הוא אמר לי מארז מאושר intel , אני אבדוק לגבי המארז שהצעת תודה

לגבי המתאם לכרטיס מסך-יש אפשרות שלא יהיה קיים כלל מתאם כזה?

פורסם

אל תסתמך על הופעה של מתאם כזה.. אם אתה קונה כיום מחשב עם AGP רוב הסיכויים שאפשרויות השידרוג שלך בעתיד יהיו מוגבלות נורא.

פורסם

אל תסתמך על הופעה של מתאם כזה.. אם אתה קונה כיום מחשב עם AGP רוב הסיכויים שאפשרויות השידרוג שלך בעתיד יהיו מוגבלות נורא.

אל תקנה מחשב עם תושבת AGP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים