עבור לתוכן

מתלבט בין רסיברים

Featured Replies

פורסם

Yamaha HTR-5730

Pioneer VSX 515

onkyo TX-LR552

הימאהה עולה בסביבות ה 130$

הפיוניר והאונקיו 150$

ברצוני לרכוש אותם מחו"ל, ואני מתלבט איזה מהם עדיף,

ONKYO

http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-LR552&class=Receiver&p=i

yamaha

http://www.yamaha.ca/av/Receivers/HTR_5730S.jsp

Pioneer

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=223&catid=5&subcatid=7

עוד לא שמעתי אף אחד מהם, אם יש אנשים שרכשו אותם אני אשמח לקבל תגובות והמלצות.

בדקתי תגובות של אנשים ברשת, על האונקיו אמרו, שהוא קטן, קומפקטי, צליל טוב, וסהכ הוא סבבה, רק שהשלט קצת מגעיל, והמסך תצוגה קטן והוא לא osd

מאחורי הרסיבר לא רשום איפה הוא מיוצר בכלל, רשום רק onkyo japan אפשר לראות גם לפי התמונות שבאתר, אגב זה לא אומר שהוא מיוצר ביפן.

על רסיברים אחרים שלא עולים הרבה היה רשום מיוצר בסין או משו דומה, על תמונות של רסיברים היי אנד, היה רשום מיוצר ביפן.

על הימאה שמעתי, צליל טוב, הוא סבבה גם, זול בשוק, אבל רשום מאחורה made in china, איפה הימאה, המותג japan?

חוץ מזה הוא לא כזה חזק 100 W, רשום שהוא 100 אבל קראתי באתר יפני שהוא מוציא 60 סהכ צליל נקי. אין הרבה פונקציות על הרסיבר עצמו, יש על השלט, מה קורה אם השלט נשבר? ולוקח זמן לתכנת אותו.

על הפיוניר לא מצאתי הרבה תגובות, אבל הוא עולה לא הרבה, כמו האונקיו, חברה טובה, ולמרות שרשום pioneer japan, נראה לי, רשום made in מלזיה.

חוץ מזה היה רשום, שאם כבר לקחת אז בהפרש מחיר קטן אפשר לקחת את ה 815, כי ל815 יש יותר יציאות וכניסות, שאני לא כל כך משתמש כי אני NOOB מתחיל.

ו815 עולה 220..יקר.

על מה אתם ממליצים לי?..

פורסם

מה יעוד הרסיבר? מוזיקה? סרטים? אם גם וגם אז באיזה יחס?

לאילו רמקולים ישודך הרסיבר?

פורסם
  • מחבר

רמקולים סוג ב' של storm, ג'וניור 1, אבל זה לא משנה, כי חשבתי שהם טובים,והם לא,ואני רוצה רסיבר איכותי לאפגרייד בעתיד של הרמקולים.

גם מוסיקה גם סרטים,עדיפות למוסיקה, אני רואה הרבה סרטים, אבל שומע יותר מוסיקת טראנס, אני מעונין ברסיבר שיתן את ה -צליל הנקי והיפה, ולא רק באסיםם.

אי אפשר לקבל אותם ברמקולים שלי שיש עכשיו ,כך הבנתי, אבל עדיין,אם להשקיע אז להשקיע ברסיבר טוב לעתיד.

פורסם

אם אתה הולך לשמוע ברסיבר גם מוזיקה, תוריד את הימאאה.

לטראנס הייתי ממליץ על האונקיו, יותר בהיר קצת מהאחרים. עם זאת, הייתי בודק עם אפשרויות נוספות כמו הדנון/מרנץ.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחו"ל, בגלל זה יש אפשרויות מצומצמות כי אני רוצה שיצא זול לייבא את זה לארץ, בכל מקרה אתה אומר שהימאה ישמע לא טוב במוזיקה בכלל?

גם אני שמעתי שהימאה נשמע קצת עלוב במוסיקה. ואנקיו מסתומרת יותר בהיר?

ישמע יותר טוב? הוא לא קטן מדי בשביל רסיבר, מסך תצוגה קטן,

מה לא טוב בפיוניר?

תודה.

פורסם

בהיר זאת אומרת שהרסיבר מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים של הסאונד ואם אפשר לקצר, טרבל. מה שלטעמי גם מחיה אותו יותר אבל זה סובייקטיבי.

מה שגורם לי לבחור רסיבר זה הסאונד שהוא מפיק. לא כל השטויות מהצד. כי בסופו של דבר, זה הדבר שממנו אתה נהנה. הגודל של הצג והמסך שלו לא יחשבו אצלי כנקודות מינוס או פלוס.

פיוניר אני לא שמעתי וקראתי ביקורות על המוצרים שלהם, לכן לא דיברתי על המכשיר.

אני אחזור על עצמי שוב, אם אתה רוצה רסיבר גם למוזיקה, אל תתקרב לימאהה. אם אתה רוצה להיות בטוח בזה, הכי טוב זה לשמוע בחנות.

מה שכן, משום מה יש הנחה מוזרה שהימאהה הכי טובים בקולנוע בייתי. למה? אין לי מושג. מבחינתי רסיבר שיכול לפענח DD/DTS 5.1 זה רסיבר מספיק טוב לקולנוע בייתי בשילי.

עשיתי השוואה (בקולנוע בייתי) בן מספר רסיבירים שקניתי את שלי. מבחינת פיענוח ופיזור הצליל כולם היו אותו דבר ולא היה משהו שמייחד את הימאהה חוץ מכל ה DSP שיש לו, שאני בכל מקרה לא משתמש בהם.

בצליל עצמו בקולנוע בייתי, האונקיו נשמע יותר טוב לדעתי - ובכלל במוזיקה. חשוב לציין שבדקתי אותו עם הרמקולים שלי, ככה שעם שלך הוא יכול להשמע אחרת (לטובה או לרעה).

אם אתה מתכוון לקנות בלי להאזין לרסיבר, האונקיו תיהיה קנייה יותר בטוחה.

אתה יכול ללכת לחנויות ולהקשיב לרסיברים עם כמה זוגות של רמקולים, אולי זה יעזור לך להחליט.

חשוב לציין שלא התייחסתי לרסיברים שכתבת למעלה. אלה להתרשמות שלי מהסאונד שכל חברה מייצרת (פחות או יותר).

פורסם

מה הרסיבר שיש כיום? מדוע יש צורך ברסיבר? למוזיקה מגבר סטריאו יהיה עדיף.

קח בחשבון כי שדרוג הרסיבר לא תשדרג לך את חווית בסאונד בצורה משמעותית. לכן, המלצתי היא לחסוך את הכסף כעת ולרכוש את כל המערכת יחד כדי שהרסיבר יתאים לרמקולים ולא תהיה מוגבל בעתיד.

פורסם

YAMAHA

פורסם
  • מחבר

ציינתי למעלה שכבר רכשתי 5 רמקולים, של סטורם.

טוב תודה על ההמלצות לגבי החברות, לא לגבי הדגמים עצמם..

onkyo

pioneer

yamaha

כאשר המטרה זה לשמוע מוסיקה, לרוב מוסיקת טראנס, איכותית עם צליל יפה, והימאה לא יספק לי תסחורה,הוא הכי זול גם מבין ה3,

פורסם

בבקשה.. עזרנו עד כמה שאפשר.

האוזניים צריכות לעשות את השאר :)

בכל מקרה אם יש לך שאלות יותר ספצפיות נשמח לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים