עבור לתוכן

זקוק להמלצה לפני קניית זוג זכרונות DDR מ-NEWEGG בתקציב של כ-200 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות זוג זכרונות DDR בנפח של ג'יגה-בייט כל אחד (2 ג'יגה ביחד) מ-NEWEGG והתקציב הוא סביב ה-200 דולר.

האם אחד מזכרונות ה-Value שם עדיף על אחרים (Geil, קינגסטון, Corsair או OCZ)?

במידה ואני לא מתעניין ב-OC, האם השקעה של עוד 20 דולר באחד משני הזוגות הבאים בתור (G-Skill או OCZ Performance) תיתן לי שיפור ביצועים מורגש?

הנה הלינק לעמוד הזכרונות:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=521%3A7965&PropertyCodeValue=523%3A8477&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=147&Submit=Property

תודה מראש.

פורסם

גם אם אתה לא מעוניין בOC, הזיכרונות היקרים יותר יוכלו לעבוד בתיזמונים הדוקים יותר (בDDR400)

שיפור ביצועים מורגש? לא נראה לי...

דרך אגב, איך אתה מתכוון להזמין מNewegg? הם לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים ולא שולחים מחוץ לארה"ב ::)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה.

בקשר לשאלה שלך: מצאתי בחור אמריקאי ב-EBAY שמזמין לי מה שאני רוצה, לוקח עמלה קטנה, מסמן את החבילה כמתנה, מצהיר שהיא עולה 50 דולר ושולח אותה אלי. בהתחלה חששתי, אבל אחרי לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, שלושה הארד-דיסקים, צורב DVD, כונן DVD, ספק כח ו-HSF שהגיעו אלי בלי בעיה אני די רגוע... :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים