עבור לתוכן

קניית H340 בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא

והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340

רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב)

כדי שלא ירמו אותו

תודה

פורסם

כתוב על החבילה של הנגן, לא?!

ולא נראה לי שמוכרים ינסו לרמות אותו בעניין הזה :-\

פורסם
  • מחבר

כתוב על החבילה של הנגן, לא?!

ולא נראה לי שמוכרים ינסו לרמות אותו בעניין הזה :-\

לא ינסו לרמות אבל האנגלית לא משהוא בסין ואולי הם יגידו לו שהוא ישאל אם זה ארופאי : yes yes yes

וזה לא !

פורסם

אני מאמין שמוכרים בחנויות מחשבים יוכלו להבין את המשפט "is it the European version or the american one"! או לפחות יבינו על מה הוא מדבר מתוך שתי המילים אירופאית ואמריקנית!

לא חושב שיש לך מה לדאוג בעניין. ואני מאמין שהגרסה רשומה על חבילת הנגן, אבל בוא נחכה למישהו שרכש או ראה את החבילה של הנגן שיגיד אם זה רשום או לא.

דרך אגב, סתם מתוך סקרנות, למה אתה קונה את ה-H340 במקום ה-X5L? כי לפי מה שקראתי בהמון מקומות הוא יותר טוב בהרבה!

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שמוכרים בחנויות מחשבים יוכלו להבין את המשפט "is it the European version or the american one"! או לפחות יבינו על מה הוא מדבר מתוך שתי המילים אירופאית ואמריקנית!

לא חושב שיש לך מה לדאוג בעניין. ואני מאמין שהגרסה רשומה על חבילת הנגן, אבל בוא נחכה למישהו שרכש או ראה את החבילה של הנגן שיגיד אם זה רשום או לא.

דרך אגב, סתם מתוך סקרנות, למה אתה קונה את ה-H340 במקום ה-X5L? כי לפי מה שקראתי בהמון מקומות הוא יותר טוב בהרבה!

לא יודע יש לי איזה משיכה מוזרה לIRIVER וגם ה X5 נראה מכוער רצח לדעתי

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות עכשיו את ה340.

הוא כבר מיושן,הX5L עדיף(בכלל הייתי ממליץ על הGMINI 400 אבל אני חושב שיצלבו אותי אם אני אמליץ עליו שוב :smile1::cool2::smile1:)

תתחדש.

נ.ב.

אתה באמת צריך 40 גיגה?זה המון מקום בשביל שירים ותמונות (כמה סרטים כבר תשים עליו ;)) ואני בספק אם תנצל את מרביתו במקרה הטוב.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי ממליץ לקנות עכשיו את ה340.

הוא כבר מיושן,הX5L עדיף(בכלל הייתי ממליץ על הGMINI 400 אבל אני חושב שיצלבו אותי אם אני אמליץ עליו שוב :smile1::cool2::smile1:)

תתחדש.

נ.ב.

אתה באמת צריך 40 גיגה?זה המון מקום בשביל שירים ותמונות (כמה סרטים כבר תשים עליו ;)) ואני בספק אם תנצל את מרביתו במקרה הטוב.

טוב . . . :'(

פורסם

לא הייתי מגזים ואומר שה-H340 הוא כבר מיושן!

הוא נגן מצויין, שכל אחד יהנה מהקנייה שלו. העובדה שה-X5L עולה עליו בכמה פרטים, לא הופכת אותו לנגן מיושן!

ו-40GB אולי מספיקים לך, אבל יש כאלה שיש להם אוסף מוסיקה גדולה פי כמה וכמה!

פורסם

הH300 לא מיושן טכנולוגית ממש, אלא יותר מיושן מבחינת תמיכה וזמן בשוק, הוא קיים כבר מעל לשנה.

ויש כאלה שכן צריכים 40GB למוזיקה נטו, תתפלא, אתה לא יכול להחליט לכל אחד כמה יש לו ואם זה יותר מדי או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים