עבור לתוכן

Canon A520 - ההתחלה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש.

untitled19ol.jpg

בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.

פורסם

לדעתי יצא מעולה לתמונה ראשונה חבל שיצא קצת מטושטש למטה

חוץ מיזה רעיון טוב

וטיפ מימני שאתה מצלם נגיד  משהו תצלם כמה פעמים פעם עם פלאש פעם בלי פעם אופציה כזאתי פעם זוית כזאתי ואז תיבחר לך את הכי יפה וגם תיגע מה כל הפונקציות עושת

פורסם
  • מחבר

תודה לך, וזה באמת רעיון טוב. לא סתם השקעתי וקניתי כרטיס של 512 מגה :)

התחלתי לעבוד על המדריכים שיש בדיון למעלה של החשיפה הארוכה, של המסגרות בפוטושופ והולך לי לא רע בכלל.

יש עוד כמה מדריכים באינטרנט שיעזרו לי לעשות מסגרות וכל מיני שיפצורים יפים לתמונות שלי?

איך אני יכול לעשות פוקוס גם על החלק התחתון של הפלאפון? יש את העניין של הקוביות האלה במצלמה, לא בדיוק הבנתי איך זה עובד ואיך אפשר לשנות את המיקום שלו לפי הרצון שלי. וגם איך אפשר לעשות פוקוס על כל האובייקט שלי?

פיי אני נוב.

פורסם

גם אני דיי נוב אבל לדעתי היתה צריך לצלם מימרחק טיפה יותר ומזוית טיפה יותר תחתונה שכמו שאתה אומר הקוביה הזאתי לא תיהיה רק במרכז .....

יותר לכיוון מטה כמו פה

untitled19o1l0dk.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים