עבור לתוכן

פד לעכבר - בשביל מה צריך כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

דווקא מסך חדש באמת יכול לעזור אם יש לך מסך ישן וכהה ואתה לא רואה אויב בפינה די חשוכה הוא יהרוג אותך אבל אם יש לך מסך חדש בהיר ואיכותי

זה עושה את כל ההבדל :hat:

פורסם

גם אני לא מבין מה נותן פאד?? מה ההבדל בין פאד קנוי לבין דף לבן רגיל?? (שבמקרה אני משתמש בזה לMX500) למה הפאד עדיף? מה כבר יש בו שהוא נותן "ביצועים טובים יותר" ?? לדעתי הכל אותו דבר.... אחי קנה כבר שני פאדים כאלה עם ג'ל ושניהם נפתחו איכשהו ויצא כל הג'ל, אז זה סתם שטויות. ומילא אם קונים פאד אז להוציא עליו ככה עד 50ש"ח זה סביר. אבל להוציא על פאד 100ש"ח ויותר?!?!? לגמרי בזבוז כסף.... בכסף הזה אפשר להשקיע בדברים הרבה יותר מועילים למחשב.....

פורסם

אחי קנה כבר שני פאדים כאלה עם ג'ל ושניהם נפתחו איכשהו ויצא כל הג'ל

"איכשהו יצא הג'ל" הוא לא יכול סתם לצאת אח שלך חתך את הבד או משהו כזה ופד זה דבר מאוד חשוב פשוט לא צריך להוציא עליהם יותר מ60 שקל

למה זה חשוב אתם שואלים:

1)נוחות עדיף פד רך משולחן קשה ואם יש בו ג'ל עוד יותר טוב

2)העכבר זז טוב יותר על פד

3)העכבר מתלכלך למטה הרבה הרבה פחות

4)אין סימנים לבנים על השולחן

5)לא צריך לנקות את השולחן ואת העכבר כל פעם שהוא מתלכלך ממש וזז בכבדות

ובקיצור השימוש בעכבר נהיה יעיל יותר ונוח יותר

פורסם

הQCK עולה 70 ש"ח.

פורסם
link=topic=147783.msg1245081#msg1245081 date=1130273316]

דווקא מסך חדש באמת יכול לעזור אם יש לך מסך ישן וכהה ואתה לא רואה אויב בפינה די חשוכה הוא יהרוג אותך אבל אם יש לך מסך חדש בהיר ואיכותי

זה עושה את כל ההבדל :hat:

דיברתי על מסך עדכני.......לא משהו כמו שלי......יש לי את המסך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוך בעולם.....יותר חשוך מהחושך.......mag xj500t זה סיוט לעבוד איתו......ובכל זאת.....אני מסתדר (ואני מצליח לראות את כל הקמפרים בקאונטר סטרייק שמתחבאים בפינות החשוכות :) )

פורסם

במחשב השני של הבית שלי היה לנו משטח עם ג'ל בתוכו שקיבלנו מאיזה חברה (נראה טוב דווקא),

אחרי חצי שנה הוא נפתח וכל מה שהיה בתוכו (חרא אפוי) נשפך ולכלך הכול.

למחשב שלי קניתי פד באיזה 60 שקלים, ועכשיו אני בקושי יכול להשתמש בו.

לא רק שהוא ממש קטן (אני כל הזמן מרים את העכבר ומוריד אותו בקצה הפד),

אלא גם שהתמיכה שלו לפרק היד היא מאוד לא בריאה.

התמיכה ליד מיועדת רק כשאתה לא משתמש בעכבר. ואם יש לך כזה, ואתה לא רוצה להשען על התמיכה, אתה צריך לבוא ממש מלמעלה לעכבר, וזה כמעט בלתי אפשרי.

אני מאמין שהעיקר בעכבר טוב לגיימרים הוא שהוא ימנע חיכוך, שהוא יהיה גדול מספיק כדי שלא תצטרך להרים את העכבר מהפד, ושהוא ישפר את הדיוק עד כמה שאפשר במסגרת המחיר.

פורסם
link=topic=147783.msg1245112#msg1245112 date=1130274189]

"איכשהו יצא הג'ל" הוא לא יכול סתם לצאת אח שלך חתך את הבד או משהו כזה ופד זה דבר מאוד חשוב פשוט לא צריך להוציא עליהם יותר מ60 שקל

למה זה חשוב אתם שואלים:

1)נוחות עדיף פד רך משולחן קשה ואם יש בו ג'ל עוד יותר טוב

2)העכבר זז טוב יותר על פד

3)העכבר מתלכלך למטה הרבה הרבה פחות

4)אין סימנים לבנים על השולחן

5)לא צריך לנקות את השולחן ואת העכבר כל פעם שהוא מתלכלך ממש וזז בכבדות

ובקיצור השימוש בעכבר נהיה יעיל יותר ונוח יותר

אח שלי לא חתך שום פאד, הוא לא ילד קטן. הפאד פשוט התפרק מעצמו אחרי שימוש קצר של כמה שבועות, וזה בגלל שהם באיכות חרא ועשויים מזבל. ואם כדי לקבל פאד נורמלי שלא מתפרק כל כך מהר אני צריך להוציא 200ש"ח אני כבר מעדיף להשאר עם הדף שלי...

פורסם

אני צריך להוציא 200ש"ח אני כבר מעדיף להשאר עם הדף שלי...

הQCK עולה 70 ש"ח.

פורסם

לאחרונה גם אני התחבטתי ( :screwy:) בנושא. ביום ראשון מגיע לידיי ה- G7 (אני מתכנן לעשות ביקורת איכותית גם...) ולא ידעתי איזה פד לקנות אם בכלל.

פורסם

די, כולכם התחלקתם על השכל?

פדים לעכבר היו חובה בתקופת העכברים עם הגלגל, כי שולחן היה חלק מדי והגלגל לא היה "נתפס" ולכן לא מתגלגל = אין תזוזה של העכבר.

זה פשוט שארית מהתקופה הזאת, והיום הפד הוא ליופי או נוחות ליד ולא יותר מזה. העכבר שלי על השולחן והוא "מספיק חלק לווינדוס" ..

אני לא אתווכח עם הגיימרים בינכם עם עכבר מדויק ויקר להפליא, אול שם יש הבדל - אבל בעבודה רגילה זה לא קשור לכלום.

פורסם

אני לא מבין איך אתם לא יכולים בלי פאד?

יש לי עכבר של מיקרוסופט לגיימיג עם פאד לגיימינג שהפאד עולה 250 ש"ח!

(שהספונסר נותן!)

ולא זה לא מגביל בבחינת שטח העבודה! למה אתם זזים עד סוף השולחן כדי להזיז את העכבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים