עבור לתוכן

פד לעכבר - בשביל מה צריך כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

בשביל מה להוציא כסף לפד לעכבר אם יש שולחן ?

אין לי פד ועד היום לא ראיתי שיש בעיות בזה........

פורסם

בעיקרון......בשביל דיוק של העכבר.......שיהיה מינימום חיכוך......שיתן את המקסימום ביצועים שהעכבר יכול לתת וגם בשביל יופי :)

פורסם
  • מחבר

וזה לא מגביל אותך מבחינת שטח העבודה?

אתה מוגבל לאיזור קטן יחסית

אני שואל מכיוון שאני רואה הרבה שאלות על זה וברור לי שיש חשיבות שאני לא הבנתי לעומק, אני מעדיף שיהיה קצת פחות מדוייק (למרות שאצלי אני לא מרגיש בזה) אבל שאני לא אהיה מוגבל, לא היה לי ניסיון אז אם יאמרו לי שאין הגבלה ושהשפור מורגש אני כנרה אקנה כזה.

פורסם

פד לעכבר היום חשוב בעיקר לגיימרים מקצועיים...

כשאתה קונה עכבר גיימינג בשווי של 300-400 ש"ח [כמו הMX518 או הG5 או ה-G7 או הרייזורים למיניהם] שבו הדיוק הוא גולת הכותרת,הרי שאתה גם תרצה משטח שיחליק את תנועת העכבר להגדיל אפילו עוד יותר את הדיוק.

בדיוק כמו בעכברים,פדים לא איכותיים לא מספקים את הצורך הזה במידה ואתה פנאט של דיוק ומהירות תגובה.

בוא נגיד את זה ככה:כל עוד אתה לא גיימר מקצועי,אתה יכול בכיף לוותר על פד לעכבר...אני גם בספק אם תרגיש באיזה שינוי.

אני אישית חושב שכל העסק זה בזבוז זמן.

פורסם
  • מחבר

יש לי MX1000

פורסם

יש לי MX1K והQCK בכלל לא מגביל אותי...וזה דיי עוזר...

אפילו יש QCK+ שהוא ענקי...והוא לא יגביל שום בן אדם...

פורסם

חחחח זה עוזר ממש בקטנה.....ראיתי בgame one (ערוץ 26 ביס) את שומרי המסך אז הם שיחקו אז אנריל טורנמנט וfatl1ty היה שם אז הוא כזה אמר שרק אחריי שהחזירו לו את הפד הוא התחיל לנצח.......נשמע מוזר....אבל כנראה באמת עוזר

פורסם
  • מחבר

השתכנעתי - איזה פד אז כדאי לי לקנות?

פורסם

תקציב?

פורסם

חחחח זה עוזר ממש בקטנה.....ראיתי בgame one (ערוץ 26 ביס) את שומרי המסך אז הם שיחקו אז אנריל טורנמנט וfatl1ty היה שם אז הוא כזה אמר שרק אחריי שהחזירו לו את הפד הוא התחיל לנצח.......נשמע מוזר....אבל כנראה באמת עוזר

גם אני ראיתי את זה.

תירוץ מצויין לזה שהוא לא ניצח.

בכל מקרה, אם הכישורים שלו מתבססים על פד לעכבר....

פורסם

פד לעכבר היום חשוב בעיקר לגיימרים מקצועיים...

כשאתה קונה עכבר גיימינג בשווי של 300-400 ש"ח [כמו הMX518 או הG5 או ה-G7 או הרייזורים למיניהם] שבו הדיוק הוא גולת הכותרת,הרי שאתה גם תרצה משטח שיחליק את תנועת העכבר להגדיל אפילו עוד יותר את הדיוק.

בדיוק כמו בעכברים,פדים לא איכותיים לא מספקים את הצורך הזה במידה ואתה פנאט של דיוק ומהירות תגובה.

בוא נגיד את זה ככה:כל עוד אתה לא גיימר מקצועי,אתה יכול בכיף לוותר על פד לעכבר...אני גם בספק אם תרגיש באיזה שינוי.

אני אישית חושב שכל העסק זה בזבוז זמן.

מסכים.

לי יש שתי תיאוריות בכל הנוגע לפאדים האלו:

1. גיימרים הרוכשים פאדים בשווי מאות שקלים מרגישים את היתרון והדיוק הזה בעיקר באופן מנטלי.

הם קנו משהו ממיטב כספם והם חשים צורך, אפילו בחוסר ידיעתם להצדיק את הקנייה.

אני בספק אם יש הבדל פיסי אמיתי בין הפד העלוב שלי לבין Steel Pad בשווי 500 שקל.

2. גיימרים מקצועיים המקבלים את הפאד מנותני החסות שלהם מחוייבים לתת דעות חיוביות עליו.

נתנו כאן דוגמא לגיימר שהתראיין ואמר שרק כשהחזירו לו את הפאד הוא חזר לנצח. זה לא יותר מתרגיל שיווקי לטעמי.

פורסם

אני חושב שכל העניין של "לא לקנות פד רציני" זה רק התפשרות על נוחות ואיכות, אני לא חושב ש150 שקל (Func) זה מה שישבור אותכם.

וכל הקטע של להמציא קונספירציות מפגרות זה אולי דרך טובה להרגיש שלם עם עצמך שאתה "חוסך" את ה150 שקל האלה או לחילופין משתמש בעכבר של 20 שקל ממותג כמו סמסונג (:-X)

לפני שאתם מתחילים לנתח לעומק את כל העניין, תנסו את הפדים האלה (ולא ניסיון של 2 דקות בחנות).

חשוב לציין שאני לא גיימר ואפילו לא אוהב משחקי מחשב.

אבל אני לא מסוגל לעבוד על שולחן, פדים זולים עוד איכשהו בסדר, אבל הניסיון עם פדים רציניים היה בשבילי חוויה (במיוחד במעבר עם אותו עכבר שאתה יודע שזה לא הבדל חומרתי).

הנוחות גם של הפד וגם של העכבר חשובה לדעתי אפילו בעבודה בסיסית בוינדוס (כולנו משתמשים בעכבר כל הזמן אין בכלל מה להתווכח על זה).

כרגע אני לא משתמש בפד יוקרתי, אני עם ה Gamma של טרמלטק, אבל המשטח שלו מספיק חלק ונוח לעבודה בשבילי, אני לא חושב שאני אחזור לפדים של ה15 שקל בקרוב.

ולזה ש"לא האמין" שיש הבדל פיזי אמיתי בין הפדים הזולים ליקרים יותר, זה עניין מאוד פשוט ואני אתן את הניסיון הקצר שלי, פד גומי\ספוג עם בד עליו, פד סנדרטי מבאג מחשבים, "עיקב" מאוד את העכבר, התזוזה לא היתה מהירה ובטח שלא החלקה כלשהי, הפד היוה התנגדות.

במעבר לפד קשיח יותר, ולצערי גם מקושקש ו\או מבריק (aka פדים זולים סנדרטיים) העכבר האופטי לא התנהג כמו שצריך ומידי פעם קפץ קצת, התזוזה של הסמן לא היתה מושלמת בעיקר בתזוזות מהירות.

מקרים כאלה כמעט שלא תמצא בפד יקר יותר שהושקע בו מחשבה, כמובן שכמו שעם ה G5 יש "אי תאימות" אבל בעיקרון אין סיבה שזה יהיה ברוב המקרים.

פורסם

אני בכלל בלי פד......והכל מצויין.......ובקשר לגיימרים עם הפד.......הם סתם חושבים שזה עוזר להם.............זה כמו שאני יקח עכשיו מסך אחר ויגיד שזה עזר לי לנצח

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא גמיש, אני מחפש משהו שלא יגביל אותי אבל ראיתי ב100 שקל את ה-QCK+ וראיתי גם ב200 פאדים אחרים (אפילו של אותה חברה) אין לי מושג מה ההבדל רק משהו שיהיה טוב לעכבר שלי (MK1000) שיהיה גדול מספיק (לא מהקטנים הלאה שיש במשרדים)

פורסם

הQCK והQCK+ יספקו אותך...אני גיימר והQCK מספק אותי...

ה+ הוא קצת יותר גדול מהQCK...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים