פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה...האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לפי מה שאני יודע סוגרים אותם בכך ששמים את הווליום על 0........וזה לא אמור להפריע......אגב גם אני קונה......
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר תתחדש אחי.....אבל אתה קונה רק רמקולים או מחשב שלם ובתוכו קנית גם את הרמקולים האלה?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא.......רק את הרמקולים........אבל אני צריך ממישהו חוות דעת.........אני לא מסתמך על ביקורות......כי אוליי יש משהו עדיף אליהם במחיר שלהם
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר שמע...תמיד יש יותר זולים אבל אלה לפי מה שאני הבנתי אני קורא כבר ביקורת עליהם הרבה זמן.....הם תותחים בעד המחיר שלהם....בכמה אתה קונה אותם?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים זה דבר נפוץ בהרבה מכשירים שחוגת הווליום היא גם הדלקה/כיבוי של המכשיר.גם כאן ב ATP3 זה מופיע.לדעתי זה מאוד נוח וחוסך כפתור מיותר.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים יש לי אותם והם מספקים איכות סאונד מעולה וחוזק ביחס למחיר שלהם. לא הבנתי מה הבעיה עם הכפתור של הווליום?.. אין שום בעיה..
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר לי אין כרטיס קול....כאילו יש והוא ON BAORD ככה שגם בלי כרטיס קול נוסף שהוא לא על הלוח הם ייתנו איכול קול מצויינת...???
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים יש לי את הרמקולים האלה: Altec Lansing ATP3 אן שום בעויות, חזק לאללה ונותן תמורה לכספך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.