עבור לתוכן

מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

קודם כול תתחדש לוח אם מספיק טוב למעבד amd ואפילו תומך ב ליבה כפולה...עם מעבד amd רגיל לא נראה לי שתהיה לך בעייה

כרטיס מסך טוב מאוד ועם אתה עושה לו oc הוא נהיה שווה ערך לכרטיס x800xt שעולה פי 2 ספק תיקח 400 וואט רגיל מעבד לא ראיתי שכתבת...אז אני הייתי ממליץ לקחת ליבה כפולה שירזיק לך שנים מארז תיקח משו נחמד עם דופן שקופה עם אתה רוצה ובענין הזיכרונות אני לא חושב שהם טובים כי ראיתי שכתוב שם sdram תישאל בפורום זיכרונות או משו דיסק קשיח תיקח מה שאתה רוצה כוננים מה שאתה רוצה וזהו

הספק יעלה בסביבות ה 150 שקל המעבד 2200 מינימום (רק בתנאי שאתה רוצה ליבה כפולה אתה יכול לשים רגיל בסביבות ב1000 שקל 3200)

המארז בסביבות ה200-300 שקל

קיצר תיתחדש אה ותגיד לו שישלח לך גם את המשחקים שמגעים עם הלוח אם או שיצרוב וישלח לך ..חחחחח

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאן לעזאזל נעלמו סימני הפיסוק?!

400 ואטט רגיל? תגדיר רגיל.

ספק יעלה 150 ש"ח?! איפה לעזאזל אתה חיי?!

הזכרונות לא טובים?! :behead:

הכרטיס מגיע לX850XTPE

המארז בסביבות 300-200?! מארזים איכותיים מתחילים ב400 ש"ח....וזה המינימום שבמינימום.

בקיצור כל מה שכתבת למעלה הוא bs לשמו.

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאנשים לא ממש קראו את כל התגובות אז אני אבהיר את זה...

לוח אם והמארז באים ביחד כבאנדל זה כולל מעבד כפול ליבה 3400 אם אני לא טועה...

הזכרונות עידכנתי את הלינק יותר מאוחר, ומהתגובות דווקא נראה לי שזה זיכרון טוב כי אמרו לי פה שאם אני לא רוצה לעשות OC אז אין טעם להשקיע כלכך...

הכ.מסך טוב פה אין לי מה להגיד כי אני לא מבין גדול...

פורסם
הכרטיס מגיע לX850XTPE

מצטער שטעיתי וכתבתי x800xt  האוברקלוק האופטימלי שלו מגיע לזה למה אתה חושב שהוא יגיע לזה....הוא גם יכולל הרוס את הכרטיס

ובענין המארזים מאיפה לך שאני התכוונתי למארז איכותי ,ובענין הספק אמרתי בסביבות 150 שקל אז בקייאספי יש ספרק 185שקל שזה בסביבות ה150 400 וואט.....

ומישהוא יודע למה הספק ה 500וואט רידאל הזה עולה 80 שקל!!!http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=639

ואנשים טועים לפעמים.......

פורסם

אני חושב שהוא יגיע לזה כי אנשים עם קירור סטוק הגיעו ליותר מזה.

הספקים האלו הם ג'-נ-ר-י-ם.

חסרי חברה,גרועים ובקושי מספקים 250W.

ספק 500W טוב ואמיתי עולה 600 ש"ח בערך.

פורסם

אתה חושב......אז אל תתקן אותי עם אתה רק "חושב" וגם אני חושב שספק 400 וואט עולה בסביבות ה 150 שקל.....

פורסם

מה אתה לא מבין ב"אנשים עם קירור סטוק הגיעו ליותר מזה"

עובדה,אנשים עם קירור סטוק הגיעו ל7800GT.

http://www.hexus.net/content/item.php?item=1636&page=8

פורסם
  • מחבר

גן אבל הכ.מסך שלי הוא לא GTO2 הוא סתם GTO אבל האם יש סיכויי שאני אקבל אותו עם R480 CORE?

פורסם

עם החברה של הכרטיס מסך שלך הוא powercolor אז יש לך את הליבה r480 ועם הוא ספיר אז יהיה 460 או 440 אני חושב.....

פורסם

^^^^

אתה מדבר על הGT. (ואין כזה דברR440 או R460 יש רק R480 R420 וR423)

אם אתה קונה GTO אתה לא יכול לפתוח צינורות. גם אם יוצא לך R480.

פורסם

ספק נוראי.

FSP400W V2.0.

פורסם
  • מחבר

האם אתה יכול להמלית לי על ספק שנמצא אצל נעה מחשבים בטווח מחירים הזה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שעזר!!!!

הזמנתי את החלקים ואת המארז היפה יותר כי דאגתי לקירור, כמו כן הזמנתי את הספק האחרון שנתנו פה...

תודה רבה לכולם!!!

אם אפשר רק שאלה אחרונה לא מצאתי אם הלוח תומך בסאטא 2???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים