פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי את הMinolta Z6 החדשה שלי, ואפשר להגיד שזאת בעצם הדיגיטלית הראשונה שלי ניסיתי לעשות קצת צילומי מאקרו, ויצאו לי כמה תמונות שדי אהבתי. הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם על התמונות... ושתתרמו קצת עצות לפעמים הבאות, זכרו שאני רק מתחיל. התמונה-
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים (אני ממליץ להגדיל) אני ממליץ להקטין ל-800x600 ולפרסם את התמונה כתמונה ולא כקישור. סה"כ תמונה טובה לניסיון ראשוני, מה שנחמד כיום הוא שהמצבים האוטומטים מביאים לתוצאות טובות מאד (לפעמים).
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים תמונת מאקרו פשוטה מאוד אבל יש לה איזה יופי מיוחד לפי דעתי הצמח הזה צריך להיות יותר ירוק כהה זה היה עוזר מאודותיתחדש ותנסה לצלם יותר תמנות שהם לא מאקרו כי מאקרו אם זה לא משהו מיוחד באמת שמושך ת'עין אז לא כלכך שווה מניוסן דל שיש לי אם מאקרו
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מחבר מפריע לי קצת צד שמאל למטהדווקא אני לא אוהב את החלק העליון של התמונהתמונת מאקרו פשוטה מאוד אבל יש לה איזה יופי מיוחד לפי דעתי הצמח הזה צריך להיות יותר ירוק כהה זה היה עוזר מאודותיתחדש ותנסה לצלם יותר תמנות שהם לא מאקרו כי מאקרו אם זה לא משהו מיוחד באמת שמושך ת'עין אז לא כלכך שווה מניוסן דל שיש לי אם מאקרותודה, אני אנסה לערוך בפוטושופ..
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים genia, נא לא לפלוש לנושאים אחרים עם תמונות שלך. אם אתה מעוניין להציג אותם (או שהצגת אותם כבר) תפתח נושא חדש. איך אתה היית מרגיש אם מישהו היה פתאום מתחיל לפרסם תמונות שהוא צילם בנושא שלך?
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מחבר ברור לי שזאת לא תמונה מושלמת, או מתקרבת למושלמת, אבל גם את שלך לא אהבתי כל כך. בכל מקרה, תודה על הביקורת של כולם.
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מחבר לדעתי העריכה מוסיפה די הרבה לדומיננטיות של האובייקט. תודה רבה.. אהבתי.
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים וצריך גם לעשות משהו אם אפשר עם ההחזרים האלהאני טועה אם אני אומר שזה צולם בסביבות הצהריים???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.