עבור לתוכן

איזה פחד של זיקית

Featured Replies

פורסם

טוב לאור השיבוחים של הזיקית דרקון דינוזאור ומיפלצת לוך נס  הוכחה שזה

חיה רעה lol 

לאחר עריכה (אחת העריכות הראשונות שלי רוצה דגובות גם על זה )

[untitled11lx.th.jpg

פורסם

נחמד מאוד (:

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SHE DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SHE DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(!!!!!!!!!!!!!!!!

אכן עצוב ):

פורסם

איכס מגעיל... תמונה טובה

פורסם

איכס מגעיל... תמונה טובה

כנ''ל :errrr:

פורסם

אולי היא סתם ישנה?

תמונה נחמדה.

פורסם

אולי היא סתם ישנה?

תמונה נחמדה.

לפי מה שאני זוכר בת'רד הקודם הוא אמר שהוא דרס אותה עם האופניים שלו או משהו :bash:

פורסם

אחרי עריכה שלי

[attachment deleted by admin]

פורסם

נחמד, אבל היא עדיין מתה וזה עדיין מגעיל קצת :s07:

פורסם
  • מחבר

אולי תכול לעלות את התמונה לשרת אחר פשוט יש לי פה בעיה עם כל התמונת שמעלים לשרת של אתר הזה

אולי מישהו יודע מימה זה נובע <???>

פורסם

אולי היא סתם ישנה?

תמונה נחמדה.

יכול להיות שהכניסו אותה למטוחח???? ;D

פורסם

לא אהבתי, בלשון המעטה.

מישהו רוצה גם להעלות תמונות של חתולים דרוסים או כלבים ואולי גוויות של אנשים ? :nono:

פורסם
  • מחבר

ממש לא היא קולה מתה זה כמו לצלם ג'וק מת מריסוס או משהו זה לא שכל הבפנים שלה החליט לצאת החוצה

ואם לא טוב לא אל תיסתקל

פורסם

שמע, ילד (לפי "העברית" שלך). יש אנשים, תתפלא, שעושה להם לא טוב לראות חיות מתות. לדעתי אסור להעלות תמונות עירום לאתר מתוך התחשבות בצופים הצעירים. אפילו שגם אז אתה יכול לומר "אל תיסתקלו".

אגב, גם גו'ק מת זו לא תמונה מלבבת. אני גולש בהמון אתרי צילום דיגיטלי ומעולם לא נתקלתי בצילומים של חיות מתות. כנראה שלא רק אני רואה בזה טעם לפגם.

ובהתאם לסגנון שלך:

ואם לא טוב, אל תצלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים