פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בסדר אני ירדתי מהקטע של הסליי נראה לי..אז מה לקחת gto2 או gto?קודם כל רק ספייר משווקת GTO2 זה פיתוח שלה.אמרת לאורך כל האשכול שאתה אינך מתכוון לעשות OC, עדיף לך לקחת את הGTO שיש בו VIVO לחסוך את ה300 שקל ולהשקיע אותם אולי בקנית מסך, קירור טוב ,ספק, מארז,צורב אפילו או כל מה שתרצה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ^^^^bs.הGTO2 מגיע עם קירור אקטיבי,ולא אל תתחיל לזבל לי "אבל כתוב בנעה". סתכל בכל מקום אחר,ותראה שזה קירור אקטיבי....איזה כרטיס שבנוי לOC יהיה בעל קירור פאסיבי?!הGTO2 נותן אפשרויות OC ופתיחת צינורות,עד כדי כך שאפשר להגיע ל7800GT בסטוק. הGTO הרגיל,לא.הוא מגיע לX850XTPEוזה שX850XTPE בחיים לא שמעתי על כך,הוא אמור להתחרות בכלל ב6800U
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר sapphire.איפה ראית ב1200?קודם כל רק ספייר משווקת GTO2 זה פיתוח שלה.אמרת לאורך כל האשכול שאתה אינך מתכוון לעשות OC, עדיף לך לקחת את הGTO שיש בו VIVO לחסוך את ה300 שקל ולהשקיע אותם אולי בקנית מסך, קירור טוב ,ספק, מארז,צורב אפילו או כל מה שתרצה.אם תעשה לי oc אז אני יעשה...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים הX850XTPE באמת מתחרה ב6800U...רק שלא סחטו אותו לגמרי...ואם היו סוחטים היו מגיעים ל7800GT...http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1102713#post1102713ראיתי בKSP GTO רגיל ב1180.www.ksp.co.il
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אז מה כדאי לקחת את הgto של פאוור קולר עם ה vivoאו את הgto של ספייר
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אז מה כדאי לקחת את הgto של פאוור קולר עם ה vivo או את הgto של ספייר SAPPHIRE
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים איפה הסיכון בלעשות את הocבפתיחת צינורות? ואם האו סי הצליח..אז זה מקצר את חיי הכרטיס? או משהו? או שיש סיכון רק באו סי עצמו , ולאחר מכן הוא רגיל וטוב לגמרייה gto2 יעבור בטוח את הoc? והאם צריך לאחר מכן להוסיף לו איזה קירור או משהו ? או שהקירור של הכרטיס מספיק? אם כן איזה קירור? כמה עולה?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים איפה הסיכון בלעשות את הoc בפתיחת צינורות? ואם האו סי הצליח.. אז זה מקצר את חיי הכרטיס? או משהו? או שיש סיכון רק באו סי עצמו , ולאחר מכן הוא רגיל וטוב לגמריי ה gto2 יעבור בטוח את הoc? והאם צריך לאחר מכן להוסיף לו איזה קירור או משהו ? או שהקירור של הכרטיס מספיק? אם כן איזה קירור? כמה עולה? הסכנה היא בהתחממןת. והקירור מן הסתם לא מספיק. GTO2 רוב הסיכויים שהוא יעבור פתיחת צינורות ואוברקלוק... אבל מי יודע ...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לפי האתר אקסטרים סיסטמס נראה שהם עשו את הC@ עם קירור סטוקhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1102713#post1102713נכון להגיד שC@ מקצר את חיי הכרטיס לכן לא עושים לו C@ רצחני שיגמור אותו משו כמו 630MHZ CORE ו600MHZ MEMORY ומה שטוב בכרטיס לפי האתר שהוא מתוכנן לכך שהכרטיס יחזור למצב סטוק במקרה של חימום יתר או C@ מוגזםציטוטThe VCore regulator chip has a built-in overcurrent protection feature which shuts the card down, if a certain amount of current draw is exceeded"
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אז אם הוא מיועד לעשות את האו סי הזה ו100 אחוז שהוא יצליח לעבור את זהאז אם סמים לו קירור, אז לא יהיה סיכוי שיקרה לכרטיס משהו? אם הבעיה היא ההתחממות?אם כן איזה קירור.? של המארז או של הכרטיס או מה?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר בבקשה לא לעבור נושא תחזרו לנושא שלי בבקשהאני קונה gto השאלה איזה?עכשיו הקטע של הכרטיס טלוויזיה נכנס...קודם כל יש הבדל בין הgto של ספייר לבין של פאוור קולר? הם לא אותו דבר? מה יותר איכותי ?מה כדאי לי לעשות לקנות של ספייר וגם כרטיס טלוויזיה או לקנות את הפאוור קולר vivo?מה יהיה יותר זול ומה יהיה יותר טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים וואלה אחי לא יודע אם כבר שווה לך לקנות את הgto2תיראה 7800 gtבמחיר מטורף..http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=74911900 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.