עבור לתוכן

איך המפרט שלי?

Featured Replies

פורסם

אהבתי איך שהתלהבת מהסט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט... כאילו זה משפר את המחשב פי 2....

חבל שלא התייעצת פה לפני קניית המחשב... היית יכול להוציא מחשב  יותר טוב (עם ספק יציב ומארז נורמלי... וגם את ה2 USB מקדימה... שאתה כל כך רוצה)

פורסם

חחחבבבללל.......

מפרט מאוד בזבזני...ויקר

פורסם
  • מחבר

נו די לבאס...

אחלה מארז.. תפסיקו להיות פרפקטיוניסטים  :bash:  :nono:

פורסם

אולי אתה יכול לקבל את הכסף בחזרה עדיין ואנחנו נבנה לך מפרט יותר טוב??

פורסם

נו די לבאס...

אחלה מארז.. תפסיקו להיות פרפקטיוניסטים  :bash:  :nono:

נו מה רצית שנגיד לך? שנשקר? גם אי אפשר להבין יותר מידי כשכתבת מארז ATX עם 3 מאווררים ו2 USB מיקדימה.... עצם זה שאתה אפילו לא יודע מה שם החברה של המארז ועוד פרטים עליו מראה על האיכות שלו... אנחנו לא רוצים לבאס אותך... פשוט חבל שקנית מחשב ואחר כך באת להתייעץ... בשביל מה? כדי לאכול את הלב?

פורסם

כי ספק ומארז ב-150 בשום מצב בעולם לא יהיהיו איכותים כי עם הם היו איכותים היה עולה יותר ליצר אותם ואז הם היו עולים יותר!!

סביר להניח שהספק זוועתי לי נישרף ספק אחד תוך 5-6 חודשים.. ג'נרי :)

אתה יכול פשוט להחליף ספק זאת הבעיה המרכזתי לפי דעתי לאיזה אחד של 400W HEC אם המחשב מיודע רק לקצת משחקים ומחשב ביתי בעיקר זה בסדר..

פורסם
  • מחבר

נו מה רצית שנגיד לך? שנשקר? גם אי אפשר להבין יותר מידי כשכתבת מארז ATX עם 3 מאווררים ו2 USB מיקדימה.... עצם זה שאתה אפילו לא יודע מה שם החברה של המארז ועוד פרטים עליו מראה על האיכות שלו... אנחנו לא רוצים לבאס אותך... פשוט חבל שקנית מחשב ואחר כך באת להתייעץ... בשביל מה? כדי לאכול את הלב?

טוב מה שנכון נכון

יאללה לא נורא.. כולה מחשב

והוא מספיק בסדר בשבילי

שאני אראה שהוא מתיישן אני כבר אדע מה לעשות

מנהלים אתם יכולים לנעול את הנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים