פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מסכים עם kodkod! יש לי אותו והוא פשוט מצויין! (חוץ מהקוים שיש אבל אתה לא מרגיש אותם)
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים שתפו אותי אין לי מסך שטוח והינה משהו יותר זול אבל עדיין איכותי LG 995FT 19 1800 ש"ח
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים קוראים ל"קווים" האלה aparture grill והם אמורים לייצב את התמונה או משהו כזה (אין לי מושג כל כך)במסך 15" שטוח, יש קו אחד כזה.הם לא מפריעים בכלל, כי אתה לא יושב צמוד למסך, אתה פשוט לא רואה אותם.אתה לא מבין שיש את זה בכל מסך שטוח טוב לא נכון, בדיאמונדטרון אין. בכלל, הקווים האלה באו מהשפורפרות מסך של הטריניטרון, אז גם לדור ההמשך יהיה אותם.בקשר למסך, אני גם בעד הסמסונג.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר על איזה קווים אתה בדיוק מדבר?זה מפריע לעין?תגידו מה עם מסכים של IIMAYA?
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים על איזה קווים אתה בדיוק מדבר?זה מפריע לעין?כשהודעה לפני כתבתי:הם לא מפריעים בכללמדובר על שני קווים מאוזנים דקים דקים דקיםבאמת שחבל לפספס מסך בגלל זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.