עבור לתוכן

הלוח אם AN8 ULTRA הוא גם מצוין ל- OC כמו ה- DFI או שלא?

Featured Replies

פורסם

אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

פורסם

א. ביקשתי ממך לעשות כמה שפחות נושאים ולרכז את השאלות שלך בנושא אחד

ב. אני בספק שאתה תגיע לגבול האוברקלוק של ה Abit AN8 Ultra ששם בערך ההבדל בין DFI אליו (ה DFI מגיע יותר גבוה. בהנחה שאתה מדבר על סדרת ה LanParty)

פורסם

א. ביקשתי ממך לעשות כמה שפחות נושאים ולרכז את השאלות שלך בנושא אחד

ב. אני בספק שאתה תגיע לגבול האוברקלוק של ה Abit AN8 Ultra ששם בערך ההבדל בין DFI אליו (ה DFI מגיע יותר גבוה. בהנחה שאתה מדבר על סדרת ה LanParty)

ליאור , גם האינפינטי מגיע רחוק מאוד !

עשיתי עם שלי 335 HTT (מארז ממש ממש לא מאוורר )על מכפלת HTT של 3 (שזה יוצא קצת OC לHTT ) ,על מכפלת HTT של X2 אני עובר 350 בטוח !

מתח הוא נותן עד 1.85 למעבד

הוא לוח מצויין ויותר טוב בOC מה k8n ultra (נראה לי שזה השם של האביט ב610 בKSP ) שעושה רק 310 אצל חבר

פורסם

בוודאי שהוא לוח מצוין

אבל ה AN8 Ultra מגיע יותר רחוק ונותן גם 3.5V לזכרונות ולא 3.2V

והשם של ה Abit ב KSP זה KN8 Ultra

פורסם
  • מחבר

והלוח DFI הוא איכותי ואמין  או שהוא רק טוב בעיקר ל- OC

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602

וכנ"ל על ה- ABIT AN8 ULTRA האם הוא גם אמין ואיכותי והאם ההבדלים משמועתיים בהחלט באוברקלוקינג

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159

וליאור כמה נותן הלוח אם של DFI זה שהצגתי לזיכרונות?

פורסם

DFI האם הוא אמין ואיכותי? אולי החברה הכי אמינה כיום שיש ומספקת מוצרים הכי איכותיים שיש היא DFI תקנו אותי אם אני טועה במיוחד ליאור שאוהב לשבח את DFI

גם ABIT חברה מעולה כמובן אבל ההבדלים באוברקלוק יהיו דיי משמעותיים כמו שהבנתי לכן להשקיע עוד 30 שקל לא יהיה כזה נורא ואם אתה מתכנן אוברקלוק לך על ה

lanparty

פורסם

תודות רבות לאוסקר וו (Oskar Wu) היום DFI ו Abit מייצרות את הלוחות בין האיכותיים ביותר שיש, במיוחד למעבדי AMD

ושניהם טובים כמו כל לוח nForce 4 Ultra אחר ללא OC

ההבדלים זה רק הפיצ'רים (למשל הקירור ללא המאוורר ב Abit)

וה DFI LanParty נותן 4V לזכרונות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ליאור ולאחרים אני ילך על ה- DFI ודרך אגב היום הלכתי לאדם פרטי לקבל הצעת מחיר על המחשב שהמפרט שלו נמצא בציד ימין אם אתם רוצים לראות הוא אומר לי שחברת ג'יגהבייט זכתה מקום ראשון באיזה מגזין כהחברה הכי טובה ללוחות אם וגם אומר לי ש- OC יהרוס לי לגמרי את המעבד ואת כל החלקים אפילו OC הכי קטן שיש ואני יודע שזה שקר וגם נראה לי לגבי הג'יגהבייט הם לא הכי טובים

פורסם

Gigabyte היא יצרנית מאוד בינונית

לא בטופ, אבל בטח שלא ברמה של PCChips והדומים לה

אני מאוד בספק שהם היו מצליחים בארץ כמו שהם הצליחו אם היה להם יבואן אחר

OC לא הורס כלום כל עוד אתה לא משתגע עם המתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים