עבור לתוכן

עזרה Fx 5200 מאכזב :bash:

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בטח שהוא יצטער , וגם יאשים אותך בכל הצרות ועל זה שביזבזת לו כסף.

לפני שאתה קונה תבין : אם לא תשלם הרבה כסף לא תוכל לשחק כמו שצריך (לצערנו הרב ולצער כיסנו). לא סתם יש כרטיסים יותר יקרים ויותר טובים. כרטיס טוב למשחקים נע סביב האלף שקל. כל דבר פחות מיזה זה לשחק לא כמו שצריך (להוריד פרטים , לשחק לאט , לקרטע וכו) וכל דבר שמעל זה זה למי שבאמת רוצה להנות עד הסוף (אקסטרה פרטים , מהירות גבוהה ותנועה חלקה מאוד , פילטרים מלאים וכו').

אם אתה אומר לחבר שרצה לעזור לך פה "אוקיי אני אקנה מה שהמלצת אבל אני מצפה לשחק את כל המשחקים על HIGH" , אז עדיף שלא תקנה שום דבר. זה לא שהשקעת אקסטרא כסף למשהו מטורף, המחיר של ה6600 אפילו לא נושק למחיר של כרטיס נורמאלי למשחקים , וזה כולה כרטיס תקציבי למי שעוד איכשהו רוצה לשחק ואין לו מספיק כסף. אז נכון שהמחירים מוגזמים - אבל אין מה לעשות ואין פה קסמים. צריך או להתפשר על איכות ומהירות או לשלם.

וה5200 זה כרטיס שנועד למי שגולש באינטרנט ומשתמש בWORD , בשביל להשתמש בWORLD צריך לראות תמונה , ובשביל תמונה צריך כרטיס מסך - לשם כך יצרו את ה5200 , לא ברור לי על מה אתה מתלונן.

נו באמת אני שיחקתי על Very High בהכל   !!! עם 5200  וזה פעל מצויין רק נתקע פעם בשעתיים אז אתה אומר לי ש 6600 לא יעבוד כמו שצריך  :kopfpatsch: :kopfpatsch:  :s07:  :s07:

חחחחח ודרך הגב הצחקת אותי כשאמרת ש5200 זה לword   

• תגובות 55
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו באמת אני שיחקתי על Very High בהכל   !!! עם 5200  וזה פעל מצויין רק נתקע פעם בשעתיים אז אתה אומר לי ש 6600 לא יעבוד כמו שצריך  :kopfpatsch: :kopfpatsch:  :s07:  :s07:

חחחחח ודרך הגב הצחקת אותי כשאמרת ש5200 זה לword   

אתה צודק :xyxthumbs:

למשל באיזה משחקים אתה משחק? ועל אילו הגדרות (רזולוציה, פילטרים,איכות...)

למשל ההבדל ב GTA SAN ANDREAS בין הכרטיס 5200 לבין 6600 הוא פי 5-

אכשיו תוכל לשחק על רזולוציה גבוהה יותר ופילטרים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה צודק :xyxthumbs:

למשל באיזה משחקים אתה משחק? ועל אילו הגדרות (רזולוציה, פילטרים,איכות...)

למשל ההבדל ב GTA SAN ANDREAS בין הכרטיס 5200 לבין 6600 הוא פי 5-

אכשיו תוכל לשחק על רזולוציה גבוהה יותר ופילטרים. :xyxthumbs:

שיחקתי ב  2.5 Americas Army על ההגדרות הכי גבוהות  וגם בסן אנדריאס גם על ההגדרות הכי גבוהות חחחחחחח

וזה פעל חלק רק כמו שאמרתי נתקע פעם בשעתיים  :silly:

פורסם

5200 כרטיס גרוע ביותר תעשה לי טובה.

פורסם
  • מחבר

5200 כרטיס גרוע ביותר תעשה לי טובה.

אני יודע אבל כל מה שכתבתי אמת , אציתי פשוט להראות שמה שכתבו מוקדם יותר ממש לא נכון (יודעים למה אני מתכוון)

פורסם

...אתה אומר לי ש 6600 לא יעבוד כמו שצריך...

לא אני לא אמרתי את זה ואני גם לא אומר את זה , לא קראת טוב את מה שרשמתי , אתה מוזמן לקרוא שוב ולהפנים. והחישובים הסטטיסטים שלך (שיחקתי בGTA על VERY VIGH אז לפי זה אני אתבסס) לא יובילו אותך לשום מקום ראלי, כשאתה מתחיל על חישובים כאלו להוציא סכומי כסף נכבדים ..... אז שתהיה בריא.

...תבין שלא לכולם יש 1000 שקל לקנות כרטיס מסך...תבין.

תאמין לי שאין יותר מבין ממני לגבי מה שאמרת כרגע ואין יותר זועם ממני על מה שקורה בשנים האחרונות למחירי כרטיסי המסך (עקב "תיחמון שיווקי" של הלקוחות) , וגם אתה לא קראת טוב או יותר נכון לא הבנת טוב מה שרשמתי , אתה מוזמן לקרוא שוב והפעם לנתח ולהבין כמו שצריך את הפואנטה.

רק כדי שיהיה ברור למקרה שלא תצליח , ההמלצה שהבאת לו היא הכי טובה למצבו ולתקציבו , גם אני היתי ממליץ וממליץ על אותו סוג כרטיס גם אם הוא גבוה ב10 - 20 אחוז מהתקציב, ההמלצה מעולה - לא חרגת כאן משום כלל. אני בהחלט לא אמרתי שצריך לפחות 1000 שקל , לא אמרתי שפחות מיזה זה ביזבוז כסף. אלא סה"כ העמדתי את הבן אדם בפרופורציות , הוא חושב (בגלל שהוא מטפס בתקציב) שישיג מרצדס במחיר סקודה , ועוד שהמרצדס הזו יכולה (וצריכה) לעשות פלוס מינוס מה שפרארי עושה, סה"כ הוצאתי לו את האשלייה הזו מהראש ורשמתי בצורה אוביקטיבית (בלי להמליץ אפילו על משהו) איפה יושבים הביצועים היום מול סקאלות המחיר. ואלו עובדות בשטח אי אפשר להתווכח איתן. אם אתה חושב ש6600 זה כרטיס מספיק בשביל להנות כמו שצריך מהרוב המוחלט - אז שיבושם לך , אני "בטוח" שאין לזה קשר שלך בעצמך יש את הכרטיס הזה. אני עדיין טוען שמבחינת זמן שימוש ממוצע של כרטיס מסך , פחות מ6600GT לא יתן חווית משחקים מלאה וחלקה עם תמיכה רחבה (כמו בקונסולות שמיועדות - הפלא ופלא - למשחקים). וכמובן זה רק עם התקציב מאפשר וההגיון השימושי גם כן, למי שזה לא מתאים - יאלץ להסתפק בפחות מיזה , וזה לא נורא, וזה בהחלט מאפשר לשחק - כל כרטיס לפי רמתו - אבל זה לא נותן את האפשרות לפנטז כאילו זה משהו שזה לא.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הייתה צריך לרשום ככה קודם דבר שני מזאת אומרת חווית משחק מלאה????

אתה יכול להגדיר את זה?? כי חווית משחק מורכבת גם מקול ומהמשחק עצמו הגרפיקה אני מסכים זה חלק גדול

אבל חווית משחק מלאה בשבילך היא לא חווית משחק מלאה בשבילי אתה מבין אני מסתפק בבפחות כל מה שרציתי

בעצם בכל האשכול הזה זה שהמשחקים יעבדו אתה יכול לקרוא את זה אני לא צריך "חווית משחק מלאה"

כי עכשיו אין לי שום חוויה בכלל :nixweiss:

:xyxthumbs:

פורסם

hehe

כן ה5200 באמת קצת מגביל אותך. וכמובן שאני מדבר על גרפיקה בלבד כי על זה כרגע אנו דנים.

וכשאני מדבר על חווית משחק אני מדבר על קצב רצוף בכל מצב ושלב של המשחק , גם בקטעי אקשן כבדים של לפחות 30-35 פרימים לשנייה , ורמת גרפיקה מלאה ללא הורדת פרטים מקוריים , בדיוק הצורה שבה היוצר של המשחק מצפה מהמשחק לפעול בקונסולה למשל. כמובן שאני לא מדבר על אקסטרה פרטים או על שימוש במודים קיצוניים או פילטרים.

בכל מיקרה הבחירה ב6600 לעומת האופציות האחרות שנתת היא טובה מאוד ושווה את האקסטרא השקעה , זה ניצול טוב יותר של הכסף שאתה משקיע לעומת מה שאתה מקבל.

תהנה ותתחדש.

פורסם

צודק מי שכתב פה שמתחת ל 1000 שח אין כרטיסים שווים...

חוויתי את זה על בשרי. כשנדפק לי ה RADEON 9800 PRO שלית קיבלתי חלופי R9550...

ההבדלים היו ככ מזוויעים שלא הבנתי איך לעזאזל שיחקתי פעם עם FX5200 שהיה הרבה יותר חלש מה R9550.....

לך על X800GT או 6600GT, לא פחות.

אם יש צורך, תמשיך לחסוך עד שיהיה לך סכום כזה. תשמע לי, אני מדבר מניסיון (מאוד כואב, 1200 שח על שני כרטיסים דפוקים כואב...) שלי.

פורסם

הדרך הכי טובה לחסוך בתחום הזה הוא לקנות יד שניה.

אני קניתי 4200 של ASUS עם 128 מגה בייט זיכרון ב180 שקלים (תומך רק ב-AGP 4 אבל זה המירבי שהלוח אם שלי תומך בו אז אין לי בעיה).

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה...עם אותו כרטיס מסך..

המשחק שלי נתקע ומרסט את המחשב אפילו בפיפא וNBA

=\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים