עבור לתוכן

עזרה Fx 5200 מאכזב :bash:

Featured Replies

• תגובות 55
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תקנה את ה- 9600!

זאת תהיה טעות גדולה!

כמו שאמרו לך כבר, שווה לך לחכות קצת, לאסוף עוד קצת כסף ולקנות את ה- 6600! הוא הרבה הרבה יותר טוב מה- 9600.

כבר היום ה- 9600pro/xt נחשב כבר כרטיס ישן ומריץ את רוב המשחקים החדשים ב- low/med ב- 1024X768/800X600.

אני במקומך הייתי סובל עוד קצת עם ה- 5200 וקונה את ה- 6600 או אפילו את ה- 6600GT.

פורסם

א.אסור לכתוב 2 הודעות ברצף.יש כפתור עריכה

ב.מה שנתתי לך הכי טוב ומה שהבאת סתם יקר.

פורסם
  • מחבר

מה שנתת לי זה של Gainward וכל השאר הציעו של ג'יגבייט וגם מה שהראתי לך עולה רק ב 19 ש"ח יותר :xyxthumbs:

פורסם

GAINWARD עדיפה על פני גיגהבייט.

פורסם
  • מחבר

GAINWARD עדיפה על פני גיגהבייט.

אתה יכול לפרט? וגם מה יותר טוב במה שאתה נתת לי מאלה של ג'יגאביט?

פורסם

אתה יכול לפרט? וגם מה יותר טוב במה שאתה נתת לי מאלה של ג'יגאביט?

ה 6600 הכי טוב הוא של GIGABYTE כי הוא ממוהר:

450MHZ לליבה ו 550MHZ לזכרונות לעומת

300MHZ לליבה ו 500MHZ לזיכרונות לכרטיס הלא ממוהר.

כ.30 אחוז יותר של ביצועים בכל המשחקים :xyxthumbs:

גם GRAIWARD ממהרת את הכרטיסים אבל לא עד הרמה של GIGABYTE.

לך עליו :xyxthumbs:

פורסם

בסדר אבל לא עניתם לי עדיין על השאלה שלי ^

זה אותם הכרטיסים בידיוק-קח אותו! לא תצתער :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ההחלטה הסופית

http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

אני לא רוצה יותר דברים נגד זה רק אם מישהו יודע מקום זול יותר ;D

לנעול. תודה לכל מי שעזר לי :hi:

פורסם

ההחלטה הסופית

http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

אני לא רוצה יותר דברים נגד זה רק אם מישהו יודע מקום זול יותר  ;D

לנעול. תודה לכל מי שעזר לי   :hi:

אין יותר זול את הכרטיס הזה לAGP...

תתחדש :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בטח שהוא יצטער , וגם יאשים אותך בכל הצרות ועל זה שביזבזת לו כסף.

לפני שאתה קונה תבין : אם לא תשלם הרבה כסף לא תוכל לשחק כמו שצריך (לצערנו הרב ולצער כיסנו). לא סתם יש כרטיסים יותר יקרים ויותר טובים. כרטיס טוב למשחקים נע סביב האלף שקל. כל דבר פחות מיזה זה לשחק לא כמו שצריך (להוריד פרטים , לשחק לאט , לקרטע וכו) וכל דבר שמעל זה זה למי שבאמת רוצה להנות עד הסוף (אקסטרה פרטים , מהירות גבוהה ותנועה חלקה מאוד , פילטרים מלאים וכו').

אם אתה אומר לחבר שרצה לעזור לך פה "אוקיי אני אקנה מה שהמלצת אבל אני מצפה לשחק את כל המשחקים על HIGH" , אז עדיף שלא תקנה שום דבר. זה לא שהשקעת אקסטרא כסף למשהו מטורף, המחיר של ה6600 אפילו לא נושק למחיר של כרטיס נורמאלי למשחקים , וזה כולה כרטיס תקציבי למי שעוד איכשהו רוצה לשחק ואין לו מספיק כסף. אז נכון שהמחירים מוגזמים - אבל אין מה לעשות ואין פה קסמים. צריך או להתפשר על איכות ומהירות או לשלם.

וה5200 זה כרטיס שנועד למי שגולש באינטרנט ומשתמש בWORD , בשביל להשתמש בWORLD צריך לראות תמונה , ובשביל תמונה צריך כרטיס מסך - לשם כך יצרו את ה5200 , לא ברור לי על מה אתה מתלונן.

פורסם

בטח שהוא יצטער , וגם יאשים אותך בכל הצרות ועל זה שביזבזת לו כסף.

לפני שאתה קונה תבין : אם לא תשלם הרבה כסף לא תוכל לשחק כמו שצריך (לצערנו הרב ולצער כיסנו). לא סתם יש כרטיסים יותר יקרים ויותר טובים. כרטיס טוב למשחקים נע סביב האלף שקל. כל דבר פחות מיזה זה לשחק לא כמו שצריך (להוריד פרטים , לשחק לאט , לקרטע וכו) וכל דבר שמעל זה זה למי שבאמת רוצה להנות עד הסוף (אקסטרה פרטים , מהירות גבוהה ותנועה חלקה מאוד , פילטרים מלאים וכו').

אם אתה אומר לחבר שרצה לעזור לך פה "אוקיי אני אקנה מה שהמלצת אבל אני מצפה לשחק את כל המשחקים על HIGH" , אז עדיף שלא תקנה שום דבר. זה לא שהשקעת אקסטרא כסף למשהו מטורף, המחיר של ה6600 אפילו לא נושק למחיר של כרטיס נורמאלי למשחקים , וזה כולה כרטיס תקציבי למי שעוד איכשהו רוצה לשחק ואין לו מספיק כסף. אז נכון שהמחירים מוגזמים - אבל אין מה לעשות ואין פה קסמים. צריך או להתפשר על איכות ומהירות או לשלם.

וה5200 זה כרטיס שנועד למי שגולש באינטרנט ומשתמש בWORD , בשביל להשתמש בWORLD צריך לראות תמונה , ובשביל תמונה צריך כרטיס מסך - לשם כך יצרו את ה5200 , לא ברור לי על מה אתה מתלונן.

תבין שלא לכולם יש 1000 שקל לקנות כרטיס מסך...תבין.

והכרטיס שאני המלצתי לו הכי משתלם לעומת המחיר.

יש לו מעבד יחסית ישן וחלש-אז זה הכרטיס שהמעבד שלו

ינצל אותו עד הסוף.

5200 נועד למשחקים-אבל רמה מאוד נמוכה.

בשביל להציג רק תמונה בשביל זה יש כרטיס מסך מובנה.

יש לי את הכרטיס הזה והוא נהדר-אני לא מצטער:

HL2 אני משחק 1280*1024 עם AA*2 ו AK*8 עם 40FPS מינימום.

ועוד המון משחקים שמשחקים לי חלק.

אין מה לעשות-זה לא לכאן :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים