עבור לתוכן

תעזרו לי לרדת במחיר של המפרט הזה

Featured Replies

פורסם

המפרט של CHEVY זה אותו המפרט כמו שלי רק עם 512 זכרון ולא 1 מגה, עם מסך סביר אבל לא שטוח באמת כמו שרצית, בלי הספק השקט שהוספתי, הרדיסק פחות שקט, ומאווררים של TT במקום ה GLACIALTECH שאני הצעתי. אני לא מכיר את המאווררים הספציפיים של TT ש CHEVY הציע, אבל אני בספק רב אם הם שקטים כמו ה GLACIALTECH.

עריכה: במחשבה שניה, תוסיף 100 שקל ותקח את כרטיס המסך הבא שבא עם קרור פסיבי ושקט.

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5438

פורסם

הספק כח מספיק למחשב כזה והוא שקט (מאיפה הגעת לזה שהוא לא שקט? יש לי אותו והמחשב חרישי לגמרי), באמת שאין צורך ב-ENERMAX כאן.

ולא שווה לקבל 50 שקל (זה לא 100 שקל ?...) זיכוי על הספק כי זה ספק שעולה 150 ש"ח בנפרד, כדאי לשים אותו במחשב אחר בבית אם יש (להחליף את הג'נרי).

המאווררים של GlacialTech (יש לי אחד במארז, מקדימה), שקטים אבל גם לא מזרימים הרבה אוויר.

** תוספת של עוד 512MB הינה תוספת מכובדת ואני מסכים איתה, השאלה האם אתה מסכים לחריגה הכספית. סה"כ אפשר להסתדר עם 512MB אבל אם אתה יכול להוסיף עוד 300 בכיף :silly:

מסך - לדעתי הסמסונג מצויין ואפשר להשיג אותו במחיר נמוך (710 ש"ח).

הרכבת מחשב - 160 ש"ח.

AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray = 830 ¤

Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 = 60.02 ¤

Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard = 500 ¤

Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory = 300 ¤

Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD = 505 ¤

Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card = 560 ¤

NEC ND-3540AW 16/8/6//48/24/48 Bulk DVD±R/RW = 265 ¤

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W = 330.01 ¤

Thermaltake A2275 Ultra UV Blue Led 120mm Fan =60.02 ¤

Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD = 54.99 ¤

17" Samsung 793DFS Flat Monitor = 790 ¤

Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT = 135 ¤

Computer Assembly = 160 ¤

סה''כ: 4550.04 ¤

פורסם
  • מחבר

LG מסך טוב? סמסונג יותר טוב לא?

ובבקשה, אפשר מקלדת ועכבר, לא יקרים מדי. עכבר שיהיה גלילה, והמקלדת סבירה.

פורסם

הוספתי אצלי מקלדת+עכבר נחמדים, הם עולים 135 ש"ח.

פורסם

הספק כח מספיק למחשב כזה והוא שקט (מאיפה הגעת לזה שהוא לא שקט? יש לי אותו והמחשב חרישי לגמרי), באמת שאין צורך ב-ENERMAX כאן.

ולא שווה לקבל 50 שקל (זה לא 100 שקל ?...) זיכוי על הספק כי זה ספק שעולה 150 ש"ח בנפרד, כדאי לשים אותו במחשב אחר בבית אם יש (להחליף את הג'נרי).

הספק הזה ממש לא שקט ולא חסרים טרדים בנשא. יש לי והתקנתי כמה כאלה, וכשהמחשב מתחיל להתאמץ ולאחר שהספק הכניס קצת אבק הוא לא ממש שקט. כמובן, ששקט זה עניין יחסי ולכן הצעתי לבחור בהתחלה שיקח עם הספק הרגיל, ואם לא מספיק שקט בשבילו תמיד יוכל להחליף.

כן, עדיף לשמור את הספק אם יש את הכסף.

המאווררים של GlacialTech (יש לי אחד במארז, מקדימה), שקטים אבל גם לא מזרימים הרבה אוויר.

מזרימים יותר ממספיק. האם המאווררים של TT שקטים? מנסיון עםמאווררים אחרים של TT, שקט זה לא הצד החזק שלהם למרות שהם מצהירים עליו

מסך - לדעתי הסמסונג מצויין ואפשר להשיג אותו במחיר נמוך (710 ש"ח).

לדעתי ה F900B טוב יותר :).

כרטיס מסך . כדאי לשקול להוסיף 100 שקל ולקנות את הגיגהבייט עם הקרור הפסיבי.

מקלדת ועכבר

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=1179

פורסם

יש לי את המאוורר של GlacialTech מקדימה, אמנם הוא שקט אבל בקושי מרגישים את הבריזה איתו :)

כפיתרון שקט הוא אחלה אבל זרימת האוויר שלו לא BEST.

סה"כ המחשב שלי מאד קריר ושקט :) זה הכי חשוב לי וסה"כ ה-GlacialTech מספק את זה.

פורסם

כמות האוויר שהוא מכניס זהה פחות או יותר ל 80 מ"מ טוב. אתה מרגיש פחות "לחץ" כי אם נדמיין את האוויר הנכנס כגליל אינסופי אז פשוט החתך של הגליל משמעותית גדול יותר ולכן "הלחץ" נמוך יותר פר אותה ספיקת אוויר, אבל זה כל הרעיון של השקט. התקנתי את המאווררים האלה בלא מעט מארזים והם עושים יופי את העבודה, כולל במחשבי משחקים באוברקלוק תמידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים