עבור לתוכן

שאלה על איכות תמונה מחישניי ccd במצלמות וידאו

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום.

תודה רבה לעונים!!!!!

פורסם

אתה מתכוון לשימוש של מצלמת וידאו דיגיטלית כמצלמת תמונות דיגיטלית ?

פורסם
  • מחבר

ממש לא!

אני מתכוון לשימוש במצלמת וידאו כמצלמת וידאו לצילום וידאו

פורסם

אולי אתה מדבר על המסך?

בכל אופן נגיד כשאתה מקליט על קלטת זה תלוי בכושר ההפרדה של הקלטת, כמו בסרט צילום.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון מבחינת צפייה. האם בצפייה בצילום וידאו (נגיד על אותה קלטת) ממצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לוידאו באמת ירגישו הבדל בתמונה

ובצבעים מאשר ממצלמה עם מליון פיקלים בלבד.

פורסם

יש לך טעות, ההבדל שאתה מתאר מתייחס לצילום סטילס בלבד.

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא מתכוון למספר הפיקסלים המוקצים במצלמות הוידאו של היום לצילום סטילס אלא למספר הפיקסלים האפקטיביים המשמשים את חיישן ה ccd.

פורסם
  • מחבר

אהלן!!!

אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו חדשה קומפקטית ויצויין שאני מדבר כרגע רק על איכות צילום הוידאו ולא מעניינת אותי כלל איכות צילום הסטילס במצלמה.

שאלתי היא לאיזה איכות צילום מקבילה מצלמת וידאו עם חיישן ccd אחד בעל למשל 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לוידאו, בהשוואה למצלמה בעלת שלושה חישניי ccd ?

והאם כמו במצלמת וידאו בעלת חיישן אחד, האם גם ב 3 חיישני ccd יש כמות פיקסלים מסויימת שמעליה כבר אין שיפור באיכות התמונה?

תודה רבה מאוד למי שיצליח להבין ולענות על השאלות, זה מאוד דחוף לי!!!!!

תודה!!!

פורסם

אנא קרא את חוקי הפורום.

אין לפרסם שני נושאים עם אותה שאלה. :nono:

זה ששאלתך לא נענתה יכול להיות שאנשים פשוט לא יודעים :nixweiss: זה שאתה גם אומר שזה "מאוד דחוף לי!!!!!" לא יגרום לתשובות לקפוץ מהר יותר.

** זוהי האזהרה הראשונה שלך מתוך שלוש (1/3), אנא הקפד על שמירת חוקי הפורום כדי שלכולם תהיה חווית גלישה וקריאה מהנה יותר :)

פורסם
  • מחבר

צודק, סליחה....... :

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים