עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעה למחשב מבוסס P4 2.66 1mb cache.

הלוח אם הוא Abit SG80 המבוסס של chipset SIS 661FX/ 964.

המחשב מיועד להורים שלי ומיועד בעיקר לאופיס ,אינטרנט וכדומה, אבל גם לעריכת וידיאו עם תוכנות כמו Premiere או Avid.

הסיכוי שיורצו משחקים על המחשב הזה הוא אפס ומטה..

האם למטרות אלו הלוח הזה יספיק? אני יודע ש Abit הם חברה אמינה והלוחות שלהם הם לא זבל . יש לי אפשרות להוסיף 200 שח ללוח אינטל מקורי.

הייתי אמור לקבל כרטיס מסך gygabite radeon 2500 עם VIVO. ה VIVO חשוב. יכול להיות שלא יוכלו לספק לי את הכרטיס בסופו של דבר. האופציה החלופית שהועלתה היא לעשות video capture עם כרטיס טלויזיה. האם פעולה זאת תדגום את הוידיאו באותה איכות כמו ה VI ברדאון?

תודה לעונים.

פורסם

מה התקציב אני בטוח שנוכל לארגן מפרט לעריכת וידאו אחלה! :xyxthumbs:

המפרט צריך לכלול ציוד היקפי?

פורסם

קיבלתי הצעה למחשב מבוסס P4 2.66 1mb cache.

הלוח אם הוא Abit SG80 המבוסס של chipset SIS 661FX/ 964.

המחשב מיועד להורים שלי ומיועד בעיקר לאופיס ,אינטרנט וכדומה, אבל גם לעריכת וידיאו עם תוכנות כמו Premiere או Avid.

הסיכוי שיורצו משחקים על המחשב הזה הוא אפס ומטה..

האם למטרות אלו הלוח הזה יספיק? אני יודע ש Abit הם חברה אמינה והלוחות שלהם הם לא זבל . יש לי אפשרות להוסיף 200 שח ללוח אינטל מקורי.

הייתי אמור לקבל כרטיס מסך gygabite radeon 2500 עם VIVO. ה VIVO חשוב. יכול להיות שלא יוכלו לספק לי את הכרטיס בסופו של דבר. האופציה החלופית שהועלתה היא לעשות video capture עם כרטיס טלויזיה. האם פעולה זאת תדגום את הוידיאו באותה איכות כמו ה VI ברדאון?

תודה לעונים.

דבר ראשון צ'יפסט של SIS זה חרא ויש לו בעיות תאימות עם הרבה סוגי חומרה

דבר שני אני לא מכיר כרטיס רדאון 2500 ...

דבר שלישי החנות נשמעת די לא מקצועית , כדאי שבדוק חנויות אחרות

פורסם
  • מחבר

בקשר לרדאון , התכוונתי ל 9250.

נראה לי שאני אלך על הלוח המקורי של אינטל ואוסיף עוד 200 שח, לוח של אינטל עם מעבד אינטל נשמע לי קצת יותר בטוח..

ביחד זה יביא את המחשב עצמו לכ 2500 שח. המטרה כאן היתה להרכיב מחשב פשוט, אבל לא מזבל. המטרה שלו בעיקר אינטרנט ואופיס. עריכת וידיאו תמיד אפשר לעשות על המחשב הזה וזאת בהחלט מטרה משנית.

אז מה לגבי לכידת וידיאו בעזרת כרטיס טלויזיה, זה יצא איכותי כמו ב VIVO של RADEON?

ושאלה אחרונה, גם הזכרונות הם של פירמה "פשוטה" AENEON. הבנתי שרק מהזכרונות ללא שם צריך להתרחק. אקבל בשמחה המלצות גם בנוגע לזכרונות

ותודה

פורסם

אין זכרונות ללא שם לכולם יש אך יש כאלה שלא שווים ויש כאלה שבסדר,

A-DATA או TWINMOS יהיו בסדר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כמה משמעותי ההבדל בין DDR ל DDR2 (לא במחיר , בביצועים)?

מה לגבי ה Video capturing, יש למישהו מושג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים